Јутубер дао пролазницима картицу и рекао им да потроше колико желе!

Џими Доналдсон, познатији као Мр Беаст, иначе један од најпознатијих и популарнијих америчких јутубера насумичним је људима дао своју кредитну картицу и рекао им да потроше колико год новца желе...

Занимљивости 06.02.2020 | 16:29
Јутубер дао пролазницима картицу и рекао им да потроше колико желе!

Али ако потроше више од лимита картице, све морају вратити. Преокрет - лимита није било.

Мр Беаст један је од најпознатијих јутјубера, а истиче се пре свега својом филантропијом. Прошле године био је један од покретача највеће акције на платформи икад, кад је прикупљено више од 20 милиона долара за садњу 20 милиона стабала.

На Јутјубу прати га више од 29,5 милиона људи, а сви његови снимци обично заврше у трендингу.

И занимљив друштвени експеримент који се одиграо пред његовим очима постао је виралан, а у неколико дана погледало га је више од 16,5 милиона људи.

Неке од прича са снимка биле су и дирљиве (један од типова који је добио картицу купио је поклон болесној мајци), а многима је било занимљиво видети како људи калкулишу шта би радије купили, не знајући да картица нема лимита.

"Ово је најлуђа ствар која ми се икад догодила", "Не могу веровати", реакције су људи који су добили картицу. "Ајмо натраг", нашалила се једна жена кад јој је јутјубер рекао да картица није имала лимит.

Мр Беаст је добио бројне похвале за снимак, а многи његови фанови већ се питају шта ће направити следеће.

Погледајте овај занимљив видео 

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар