Дарко Лазић проговорио о Цобијевом шокантном снимку са аеродрома!

Слободан Вељковић Цоби објавио је бламантан снимак са циришког аеродрома на којем уринира и псује, а на снимку се појављује и певач Дарко Лазић.

Забава 06.02.2020 | 15:15
Дарко Лазић проговорио о Цобијевом шокантном снимку са аеродрома!

"Пи*ање по циришком аеродрому, бре! 'ајде брате, сад да се испи*амо, бре! Опа! Иде гас! Маму вам је*ем, бре, ко си ти?!" Обични смртници, гледајте где смо! Ево мог брата Дарка Лазића! Иде гас! Прајват џет, сиротињо, је*емо вас у уста", псовао је тада Цоби који је снимао приватни авион.

Дарко Лазић тврди да је био присутан када је поменути видео настао, али да он тада није видео да је Цоби урнинирао на писти.

"Ја јесам био присутан ту, јер Цоби и ја смо летели из Љубљане, чини ми се, за Цирих, приватном авионом. Ја нисам видео када је дечко то урадио. Негов живот, његова ствар. Не могу ја да му држим лекцију, то је његов избор. Ја сам тада седео у авиону, види се на снимку. Био сам присутан, нећу да кријем", рекао је Лазић.

На питање новинара да ли је знао да га Цоби снима одговорио је потврдно, али и да није знао да је репер тада и уринирао.

"Знао сам, али нисам знао шта је урадио испред авиона, нисам видео. Ми смо седели још у авиону, тек смо слетели. Његова ствар!", закључио је Лазић.

Извор: Курир.рс Фото:Дамир Дервишагић / принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јово

06.02.2020 19:36

Дрогирани кретени....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицне

07.02.2020 00:28

Будале

ОДГОВОРИТЕ