Ана Николиц у вези са бизнисменом из Црне Горе бившим дечком водитељке!

Популарна певачица Ана Николић дефинитивно је преболела развод од Стефана Ђурића Расте, а пре неколико месеци је упловила у везу са Бошком, иначе бившим дечком водитељке Раде Раденовић.

Забава 06.02.2020 | 13:37
Ана Николиц у вези са бизнисменом из Црне Горе бившим дечком водитељке!

Љубавни однос Ане Николић и Стефана Ђурића Расте био је турбулентан. Након тајног склапања брака, пар је добио ћерку Тару, а затим су уследиле приче о разводу. Неколико пута су се они растављали и мирили, па су својој љубави дали нову шансу, да би се дефинитивно развели и потписали папире за развод брака у јуну прошле године. Певачица је од тада драстично смршала, најавила повратнички музички албум, а за њен осмех на лицу заслужна је и нова љубав. Наиме, певачица је пронашла дечка, бизнисмена из Црне Горе, са којим је од пре неколико месеци у вези. Како сазнајемо, Анин дечко се зове Бошко, а раније је био у вези са водитељком Радом Раденовић.

- Ана је пре неколико година упознала садашњег дечка јер имају доста заједничких пријатеља, али нису били више од познаника. Виђали су се на слављима на којима су обоје присуствовали, али су се симпатије између њих створиле пре неколико месеци када су се срели у једном ресторану. Убрзо су почели да се дописују, након чега су започели љубавну везу. Анин дечко живи на релацији Србија - Црна Гора, а њих двоје сваки слободан тренутак користе да проведу заједно. Они се не труде да се крију у јавности, па често посећују ресторане у Беогарду - каже за “Блиц” Анин пријатељ који је желео да остане анониман и додао да је Бошко Ани био велика подршка и током мршављења.

- Стално ју је подстицао да треба да иде на тренинге, да води рачуна о животним навикама и да је то најбоље за њу. У периоду када је имала кризу и када јој није све ишло од руке, Бошко је био тај који ју је додатно мотивисао и давао јој ветар у леђа да истраје. Уз све то даје јој бројне савете када је у питању њен живот, као и то у ком правцу треба да иде како њена приватна, тако и пословна каријера. Једно је сигурно, Ана не жели да се поново удаје, већ да максимално ужива у љубави са особом коју воли.

Овим поводом покушали смо да ступимо у контакт са Аном и проверимо наше информације, али до закључења овог броја у томе нисмо успели.

Иначе, Бошко се 2017. године забављао са водитељком Радом Раденовић, о чему је “Блиц” тада и писао. Рада и Бошко су тада неколико месеци били у вези, а многи су сматрали да су идеалан пар.

Ана је са новим дечком пре неколико недеља била на одмору на Тајланду.

- Недавно су заједно отпутовали на Тајланд, где су провели две недеље. Уживали су у пешчаним плажама, масажама на плажи, а са њима је била и Анина ћерка Тара, која је Бошка одлично прихватила. Након одмора, Ана је са једном приватном продукцијском кућом отпутовала у Мароко, где је снимила неколико спотова за свој нови албум, а прву песму планира да објави средином фебруара - каже Анин пријатељ за “Блиц”.

Извор: Блиц.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Овај

06.02.2020 17:09

Макар лици на несто.

ОДГОВОРИТЕ