Објављен снимак тешке несреће код Цазина

- Млада Амина Беширевић из Цазина погинула је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у уторак, док је била на обуци за полагања возачког испита, а портал УСКинфо објавио је снимак удеса са надзорне камере постављене у близини мјеста догађаја.

Босна и Херцеговина 06.02.2020 | 13:36
Објављен снимак тешке несреће код Цазина

У саобраћајној несрећи су учествовали камион и аутомобил голф које је у власништву аутошколе.

Како су потврдили у Кантоналној болници у Бихаћу, инструктор Сенад Капић није животно угрожен.

"Пацијент се налази на абдоминалној хирургији, боље је, јутрос је примао кисеоник, добија аналгетике и није животно угрожен", кратко су прокоментарисали из КБ "Ирфан Љубијанкић".

Након обављеног увиђаја од стране припадника Полицијске станице Цазин, констатовано је да је узрок саобраћајне несреће неприлагођена брзина условима и стању пута.

"У Цазину се догодила саобраћајна несрећа са смртним исходом. Наиме, 19-годишња А.Б. из Цазина, кандидаткиња за возача Б категорије, смртно је страдала, док је сувозач, односно инструктор С.К. теже повријеђен и тренутно се налази у Кантоналној болници у Бихаћ. Након обављеног увиђаја од стране припадника Полицијске станице Цазин, константовано је да је узрок саобраћајне несреће неприлагођена бризна условима и стању пута од стране возача камиона", рекли су у Управи полиције УСК.

Настрадала дјевојка биће сахрањена данас.

(Независне)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Б

06.02.2020 13:45

Бог Да јој Дусу Прости и Помилује нека јој је Лака Црна Земља.Сауцесце Фамилији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

искоса

06.02.2020 16:14

какав ужас, по свему судећи камионџија је возио пребзо с обзиром на увјете на путу, занио се камион и убио младу дјевојку на правди бога, ко ће сада и како утјешити породицу, казне су преблаге за кршење саобраћајних прописа, брза вожња је "млатарање пушком са метом у цијеви" туга братеее

ОДГОВОРИТЕ