Лагао да има коронавирус, због њега отказан лет!

Канађанин који је на лету компаније „Вест џет“ за Јамајку лагао да има коронавирус, због чега се авион вратио на аеродром у Торонту, каже да је само желео да направи видео-снимак који ће постати популаран на интернету.

Занимљивости 05.02.2020 | 17:32
Лагао да има коронавирус, због њега отказан лет!

Мушкарац који је <стронг>изазвао панику у авиону који је из Торонта летео за Јамајку, зове се Џејм Поток и има 29 година. За себе каже да је будући хип-хоп уметник и да често лет

Поток је медијима у Канади признао да његова неслана шала није била најбоља идеја и да коронавирус није за шалу, па се извинио свим путницима и члановима посаде. <блоцкqуоте цласс="тwиттер-тwеет"> <п дир="лтр" ланг="ен">Цоронавирус 'нот сометхинг то јоке абоут,' Онтарио ман леарнс афтер факе цлаим он плане <а хреф="хттпс://т.цо/ГзYг4јРкВГ">хттпс://т.цо/ГзYг4јРкВГ <а хреф="хттпс://т.цо/БгЛ2QyцЗКв">пиц.тwиттер.цом/БгЛ2QyцЗКв — ЦБЦ Торонто (@ЦБЦТоронто) <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/ЦБЦТоронто/статус/1224883950797099011?реф_срц=тwсрц%5Етфw">Фебруарy 5, 2020

<сцрипт срц="хттпс://платформ.тwиттер.цом/wидгетс.јс">

Објашњава да је хтео да се нашали и сними видео-клип који ће постати <ем>виралан на друштвеним мрежама. Каже да му није први пут да ради тако нешто.

Ипак, тврди да заправо није рекао да има коронавирус. Објашњава да је извадио своју камеру, устао, замолио путнике за мало пажње и саопштио им да је недавно био у Кини и да се тренутно не осећа најбоље.

Каже да није изазвао реакцију људи какву је очекивао и да је потврдно одговорио жени која га је питала да ли се шали.

Ипак, посада авиона му је убрзо дала маску и рукавице и изоловала га у задњи део авиона, а пилот је одлучио да летелицу врати у Торонто.

Поток каже да се осетио кривим када је схватио да се авион због њега враћа и да је људима покварио планове.

По повратку у Торонто, медицински тим је утврдио да Поток нема симптоме коронавируса. Због тога је ухапшен, па ће се 9. марта суочити са две оптужнице.

Извор: РТС 

Коментари / 0

Оставите коментар