Малер: Рада изгубила кофер и микрофон од 5.000 евра!

Певачица Рада Манојловић доживела је озбиљну непријатност док се враћала с наступа у Швајцарској, када је схватила да је остала без микрофона вредног 5.000 евра!

Забава 05.02.2020 | 15:08
Малер: Рада изгубила кофер и микрофон од 5.000 евра!

Наиме, како сазнајемо, певачица је из Швајцарске слетела на Аеродром „Никола Тесла“, где је схватила да је изгубила кофер у којем је био њен скупоцени микрофон.

- Када год иде на наступе, Рада не носи много ствари. Углавном спакује једну или две хаљине, два пара ципела, несесер с шминком, одећу и обућу за пут, односно све оно што може да стане у кофер стандардне величине. Али где год да оде, Рада мора да понесе и микрофон који је купила пре годину дана и за који је издвојила велику суму - каже наш извор близак певачици и додаје да је Рада одувек носила микрофон у коферу.


- Будући да сваког викенда наступа у иностранству, Рада је микрофон увек носила у посебној кутији, коју је паковала у кофер. Тако је било и овог пута, али сада није могла ни да наслути да ће бити такав баксуз и да ће изгубити своје ствари на аеродрому - каже наш извор и објашњава да је певачица одмах написала пријаву за изгубљене ствари.

- Када је слетела у Београд, требало је само да покупи своје ствари и изађе из аеродромске зграде, али ствари нису ишле онако како је планирала. 

Дуже од пола сата је чекала да на траци прође сав пртљаг, али свој није дочекала. Покушала је да остане прибрана и да не паничи, па је одмах написала пријаву за изгубљен пртљаг, а сада јој остаје само да чека. Неколико пута је нагласила да има веома скуп микрофон у пртљагу и да ће направити хаос ако га не буде било. Службеници су јој одмах објаснили да ће све ствари које је имала коферу бити враћене, али да ће морати да сачека неколико дана - рекао је извор „Ало!“ и додао да је певачица за микрофон искеширала много новца.

- За сваког певача је веома важно који микрофон има, а Рада је дуго бирала свој. Саветовала се с колегиницама и није желела да штеди, па је спремно искеширала 5.000 евра када је нашла оно што је тражила. Потпуно се навикла на тај микрофон и не жели да купује нови - каже наш извор на крају. 

Извор: Ало.рс Фото: Е-стоцк

Коментари / 0

Оставите коментар