Због овакве позивнице нико није хтео да им дође на венчање!

Сви знамо како класична свадба изгледа, гдје год да се одржава - то је догађај на коме двоје људи једно другом говоре "да", а све је увеличано присуством породице и пријатеља који се окупљају да се почасте и провеселе са младенцима.

Занимљивости 04.02.2020 | 18:13
Због овакве позивнице нико није хтео да им дође на венчање!

Међутим, све су чешћи случајеви када младенци калкулишу и покушавају да чак и профитирају од своје свадбе, па су се људи зато шокирали позивницом ове младе из Америке која је пропраћена захтјевима који су врло брзо постали вирални.

"Опростите што се толико чекало на позивнице, али требало нам је доста времена да нађемо погодан простор, и хвала свима на стрпљењу. Јасно нам је да је сриједа незгодан датум и разумићемо све који су спреијчени да дођу.

Пријем и церемонија ће бити поприлично кратки јер имамо свега пет сати. Што се поклона тиче, практично имамо све што нам треба, па би најбоље било да нам донирате новац за медени мјесец. И даље нисмо одабрали дестинацију јер не знамо са колико новца располажемо. Наравно, не инсистирамо на парама, ако нисте у прилици да нам донирате, довољно је само да са нама подјелите овај дан.

П.С. Моја хаљина је њежно розе боје са златним детаљима, па вас молим да приликом избора хаљине пазите да не носите исте нијансе. Све остало долази у обзир, чак и бијела боја.

Такође, на пријему ће бити четири врсте колача и имаћемо двије врсте млека, бадемово и обично. Млијеко неће бити заслађено јер су колачи довољно слатки сами по себи. Биће то мала свадба и неће бити баш нешто хране, па вас молимо да поједете нешто прије него што дођете", стоји између осталог, у позивници.

Позивница је врло брзо постала вирална, а људи су згрожени оваквим односом младенаца према гостима.

"Па шта је ово, најбоље је још да гости само уплате новац и ни не појаве се!"

"Основни је ред да угостиш људе, кога брига за колаче и млијеко!",коментаришу људи уз примедбје да послије овакве позивнице они уопште не би ни дошли.

Извор: Независне

Коментари / 0

Оставите коментар