Лука Јовић спреман да се врати у национални тим

Нападач Реала Лука Јовић спреман је да се врати у репрезентацију Србије.

Фудбал 04.02.2020 | 14:13
Лука Јовић спреман да се врати у национални тим

Бивши фудбалер Бенфике и Црвене звезде открио је да ће се ставити на располагање селектору Љубиши Тумбаковићу, у одлучујућим мечевима баража Лиге нација за одлазак на Европско првенство.

Млади ас Реала признао је да чека позив селектора Орлова.

"Нисам био ту, али све је иза нас. Ту сам за следеће окупљање, ако добијем позив одазваћу се. Спреман сам да помогнем екипи да одемо на Европско првенство" - истакао је Јовић.

Свестан је нападач Реала да у баражу неће бити лако.

"Даћемо максимум у том мечу и очекујем победу. Било би јако важно, 20 година нисмо играли на Европском првенству, народ би био јако поносан ако бисмо испунили циљ. Неће се срушити свет ако не успемо. Ипак, надамо се најбољем" - каже Лука Јовић.

Он се поред овога присетио како је било то када је сазнао да га тражи Реал.

"Мој менаџер ме је позвао и рекао да је Реал Мадрид заинтересован. Ја сам рекао: 'Немој да ме завитлаваш, молим те'. Али, он је рекао да постоји понуда и да треба размислити. Наравно, пристао сам и не мислим да је то била грешка, пошто најважнији клуб зове само једном", рекао је Јовић, пренела је Марка.

Тренер Реала Зинедин Зидан има неколицину нападача на располагању, укључујући Гарета Бејла, Винисиуса Жуниора, Родрига, Иска, Брахима Дијаса и Маријана Дијаса.

"Уверен сам да ћу добро играти и да ћу доказати да сам у Реал Мадриду јер имам квалитет", навео је Јовић.

(Курир спорт)

Коментари / 0

Оставите коментар