Брена и Александра више нису у добрим односима, ово је главни разлог!

Певачица Лепа Брена је наводно након продаје Гранда зарадила 7.650.000 евра, а онда је желела да чланове своје уже и шире породице части једним путовањем у Дубаи и на Малдиве. Брена је наводно позвала Филипа и Александру и њену мајку Борку да јој се придруже, али је уместо целог аранжмана платила само авионске карте.

Забава 04.02.2020 | 15:15
Брена и Александра више нису у добрим односима, ово је главни разлог!

После овог њеног поступка односу у породици Живојиновић наводно више нису исти.

- Брена је још почетком децембра позвала Филипа и Александру да с њом, Бобом и Виктором иду на одмор почетком 2020. и још је инсистирала да с њима пође и Борка, Александрина мајка. Рачунали су на то да, чим их је позвала, она планира и да плати летовање, што је било и логично, с обзиром на то да је крајем године продала преосталих 25 одсто „Гранда“ за 7.650.000 евра. Међутим, дан пред полазак на пут дошла је код њих и рекла им: „Треба да понесете по 5.000 евра вас троје да се се плате хотели“. Филип и Александра су били шокирани! Рекли су јој како су схватили да ће она платити трошкове, поготово јер их је позвала на одмор који они у овом периоду не би ни планирали, на шта је Брена одговорила: „Па ја сам платила авионске карте за вас троје 1.800 евра - каже извор близак пару.

- Све је већ било договорено и није било шансе да одустану од путовања, па су решили да јој дају новац за смештај. Међутим, Филип и Александра су се јако наљутили на Брену, па с њом скоро да нису ни причали током боравка у Дубаију и на Малдивима. - Чим су стигли тамо, Филип је дао Брени коверту с новцем. После тога једва да су се виђали, јер су баш били повређени њеним гестом. Као што сте могли да приметите, нису хтели чак ни да се сликају породично, што они обично раде сваки пут кад су на одмору. Борка је углавном била с Филипом и Александром, док су Брена и Боба били посебно. По доласку у Београд нису се ниједном видели јер њих двоје избегавају сусрет с маћехом. Ово је озбиљно пореметило њихове породичне односе и мислим да ће се то још више продубити - закључио је наш извор.
 
Откад су се вратили са одмора, Брена и Прија се наводно нису среле, осим на додели награда МАЦ, на којој су обе наступиле. Дошле су одвојено и наводно нису комуницирале пред колегама, иако је Александра куртоазно аплаудирала док је старија колегиница наступала, док су раније увек биле нераздвојне и на јавним местима.
 
Филипов отац Слободан Боба Живојиновић наводно је разочаран због поступка своје супруге, који је и довео до сукоба у породици, али је немоћан. Брена га ништа није питала, новац је код ње и она располаже њиме.
 
- Боба се о финансијама ништа не пита. Он није ни знао да је Брена тражила паре од Филипа и Александре, сазнао је тек на одмору за то. Ништа није могао да промени. Он је баш тужан због тога, али је потпуно немоћан - каже извор.
 
Извор: Курир/Ало.рс Фото: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бобо

04.02.2020 20:27

Обуци зенске гаце,када те нико ниста не пита.А Брена,па ста им је она уопсте.

ОДГОВОРИТЕ