Миран развод: Расти припала кућа, Ани ћерка и алиментација од 2.000 евра!

Певачица Ана Николић и репер Стефан Ђурић Раста споразумно су се развели, а највећи проблем је правила кућа коју су заједничким снагама градили у Великом Мокром Лугу.

Забава 04.02.2020 | 13:39
Миран развод: Расти припала кућа, Ани ћерка и алиментација од 2.000 евра!

До званичног развода радови на кући су били обустављени. Како је споразумно одлучено да она добије старатељство над ћерком, са којом живи у стану где некада били скупа, кућа на обронку Београда припала је Расти.

Репер је обуставио радове на грађевини током развода, да би их недавно наставио када је инвестиција припала њему. На кући су од тада урађени врата и прозори, а комшије откривају да је у обилазак радова долазила и Николићева, и то у пратњи Стефана.

Очигледно да је он отада поново покренуо радове јер је видно да је кућа у бољем стању и са комплетном столаријом. Један од комшија бивших супружника нам је открио да је са Растом недавно видео Ану, која је дошла да обиђе радове.

 Ану и Расту сам недавно видео како долазе на плац и обилазе ту кућу. Заједно су били, разгледали и нешто се договарали. На кући су радови дуго били стопирани, мајстори нису долазили и ништа се није дешавало. Мислили смо да су одустали од изградње, причало се да не могу да се договоре шта даље, а онда се прочуло да је кућа припала Расти и изгледа да су се ствари промениле. Прво смо се изненадили кад смо их видели да поново заједно долазе на имање, али никакве драме није било, нормално су комуницирали као да је међу њима све океј. Нису се дуго задржали, а делује да имају скроз коректан однос. Она је сугерисала нешто око куће, види се да учествује у свему - каже за наш магазин комшија и додаје да се поред куће гради нешто налик бунару, те да мисли да је то фонтана о којој се толико прича.

- Након што смо прочитали у медијима да су се коначно развели јер било је ту, како ми се чини, неког мирења, мајстори су наставили да долазе и ставили су прозоре на целу кућу. Нису у питању обични прозори и врата, рађени су по мери и скоро су од пода до плафона. Наставили су и градњу спрата која је била започета, делује да се радови приводе крају. Са задње стране куће је изграђена пространа тераса на коју се излази са великих, застаклених клизних врата која су постављена. Делује да ће у дому имати доста природне светлости. Поред куће је озидано и нешто налик бунару, мада се причало да ће ту бити фонтана. Још није довршено, па нисам сигуран о чему је тачно реч.

Раста ће довршити кућу коју су он и Ана започели док су били у браку.

- Ни Ана, ни Раста не говоре много на тему развода и договора који су постигли тада. Постоји нека прича да му она није тражила да је исплати за та заједничка улагања, али да постоји договор да кућа остане њиховој Тари. Зато није изненађење што Ана долази да види кућу - каже наш извор.

Како се већ писало, у плану је да кућа има око 500 квадратних метара и да у њу буде уложено пола милиона евра. Око куће је и плац, а комшије су откриле да је око десет ари укупно имање и да ће кућа имати велико двориште са базеном. Причало се и да ће у кући бити Стефанов музички студио, као и спа центар и теретана за Ану, а остаје да видимо шта од тога ће бити одрађено сада када је Раста домаћин имања.

Миран развод уз алиментацију од 2.000 евра

Ана и Раста нису били расположени да за медије говоре на ту тему без обзира на наше позиве. Својевремено смо директно Ану упитали да прокоментарише наше информације око некретнине, али она је одмах одбила да прича о тој теми.

- Нећу да причам о кући јер смо се састали другим поводом - рекла је она тада.

Након тога Анин адвокат је био далеко причљивији и открио нам је да су Ана и Раста постигли договор и да је певачица вилу, коју су правили заједничким снагама, препустила бившем супругу.

- Ево, ту је баш адвокатица која то ради, поред мене. Кад је прављен споразум, то је био толерантан разговор у којем је она рекла да је не интересује никаква имовина пошто има свој стан. Тако је и та кућа припала њему. Што се тиче алиментације, остало је да он у споразум упише износ, и он је уписао 2.000 евра месечно - испричао је тада Боривоје Боровић.

Извор: Блиц/Ало.рс Фото: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар