Данас облачно, у другом дијелу дана киша и снијег

У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) данас ће бити облачно, послије подне са кишом, у вишим предјелима са сусњежицом и снијегом.

Босна и Херцеговина 04.02.2020 | 09:09
Данас облачно, у другом дијелу дана киша и снијег

Крајем дана или током вечери снијег се очекује и у нижим предјелима у источним и западним подручјима, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити умјерен, повремено са јаким ударима, прије подне југозападни, а послије подне у скретању на сјеверозападни.
Највиша температура ваздуха биће од 12 до 17, на планинама до шест степени Целзијусових, а послијеподне и увече очекује се знатан пад температуре, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7 часова: Соколац два, Хан Пијесак три, Вишеград, Чемерно, Фоча, Шипово четири, Билећа, Рудо пет, Гацко, Зворник шест, Бањалука, Невесиње, Калиновик, Приједор, Зеница седам, Бијељина, Сребреница, Нови Град, Требиње, Ливно осам, Добој, Мркоњић Град, Градишка, Дрвар, Широки Бријег девет, Дринић, Бугојно, Сарајево, Мостар десет, Неум 13, Бихаћ 16 степени Целзијусових.

Висина снијега на Хан Пијеску је 14 центиметара.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар