Жели развод брака јер се муж не купа и не брије!

20-годишња Индијка Сони Деви из индијске савезне државе Бихар поднела је захтев за развод брака уз образложење да њен супруг не одржава хигијену то јест не купа се, не брије се и нема готово никакве манире.

Занимљивости 03.02.2020 | 17:08
Жели развод брака јер се муж не купа и не брије!

Она у свом захтеву наводи да јој је удаја за 23-трогодишњег водоинсталатера -њеног мужа била понижење које јој је уништило живот.

У службеном захтеву за развод брака Деви је навела да се муж јако ретко купао или прао зубе и није се понашао у складу са друштвеним нормама.

„Муж смрди јер се не купа и не брије по десет дана. Поред тога, не пере ни зубе и нема манире. Не желим више да живим са њим. Не могу да подносим то понижење. Љубазно вас молим да ме ослободите овог човека јер ми је упропастио живот“, навела је Деви.

Несрећна млада је навела и да немају деце и да им партнериски односи нису нарочито срдачни, те јој живот нема никаквог смисла. Наравно, очекује да јој муж врати накит и друге драгоцености које је добио од њених родитеља када се удала за њега.

Чланови државног комитета за женска питања, коме се овакви захтеви подносе, били су затечени разлозима које је Деви навела.

Одлучили су да пару дају двомесечни ултиматум да реше несугласице пре него што случај пребаце на породични суд.

Оптужени муж, Маниш Рам, је новинарима индијског Тајмса рекао да жели да настави живот са Деви и да ће се потрудити да поправи своје животне навике како би јој угодио.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар