Шабанова удовица издала породичну вилу арапском конзулу!

Супруга покојног певача пре неколико месеци изнајмила је кућу на Дедињу амбасади једне арапске земље, којој није био никакав проблем да издвоји позамашну суму за смештај свог дипломате

Забава 03.02.2020 | 15:15
Шабанова удовица издала породичну вилу арапском конзулу!

Гордана Шаулић већ неколико месеци издаје луксузну вилу на Дедињу конзулу амбасаде једне богате арапске државе. Удовица Шабана Шаулића за месечну ренту породичног дома узима пет хиљада евра, сазнају српски медији.

Убрзо након погибије краља народне музике, Гоца је схватила да не може да живи сама у велелепној вили. Како су њени пријатељи тада рекли, Гордану све подсећа на супруга, сваки кутак куће јој натера сузе на очи, а и вила је превелика за њу саму, па је решила да је изда, те је, у договору са децом, нашла одговарајућег закупца.

"Вредност куће на Дедињу је око милион евра. Преписана је на Гоцину и Шабанову децу - Санелу, Илду и Михајла, с тим што супруга има право на доживотни боравак у њој. У договору са наследницима, који су јој и сами саветовали да нађе неки стан, одлучила је да је изда", каже извор и додаје да је за вилу било лако наћи заинтересоване.

"Кућа је велика и на доброј локацији, у близини Белог двора, ограђена је, има приватност. Стварно је рај за љубитеље луксузних некретнина. Зато Шабановој удовици није било потребно много времена да нађе заинтересоване. Чак неколико њих, што бизнисмена, што дипломата, понудило се да закупи вилу, али је Гоца најбољу понуду добила од амбасаде арапске земље. Упознала је и њиховог конзула, његову породицу, и схватила да би они били најбољи станари њеног породичног дома и да би о кући водили рачуна као и она. Конзул, тачније амбасада, месечно Гордани плаћа 5.000 евра, што је за ову арапску земљу права ситница", каже извор и додаје да се Шаулићка још није помирила са губитком Шабана и није јој лако да борави у вили без њега.

Она је непосредно пре него што је предала кључеве виле нашла стан, у коме сада живи. Породица Шаулић није ово коментарисала.

Извор: Курир/Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

03.02.2020 14:41

што би мој рахметли дид рекао, пара на пару, уш на фукару

ОДГОВОРИТЕ