Ања написала отворено писмо првом човјеку БЛ

Ања Грубачић (21), једна од троје младих људи које је Градска управа Бањалука тужила због “пропале Нове године”, написала је јавно писмо градоначелнику Бањалуке Игору Радојичићу.

Република Српска 03.02.2020 | 08:48
Ања написала отворено писмо првом човјеку БЛ

Ања нам каже да је писмо објавила јер су јој се људи јављали , јер је добила милион питања о томе како се осјећа и како се носи са овом ситуацијом.

“У писму и наводим да ми не би било свеједно, да је казна од 100 КМ, камоли 1000, о 10.000 да не причамо, а ми смо добили 180.000, чак су израчунали то до у 82 фенинга. И оно што ми даје вјетар у леђа да сам на првој страни, а то је страна истине и правде, јесте то што добијам на стотине порука и позива, људи стално зову да питају како могу помоћи, да ли треба послати новац, или да кажу да су уз нас. Оно што је јако занимљиво, а ево Ви сте први са којима ћу то подијелити, јављају ми се и млади људи који су у СНСД-у да дају подршку, да су шокирани шта се дешава, да им се  гади шта раде”, рекла је за БУКУ Ања Грубачић.

Подсјетимо да је град Бањалука тужио формалне организаторе скупа "Правда за Давида" који је одржан 30. децембра 2018. године, те у предложеној пресуди тражио 178.445 КМ одштете због наводног онемогућавања прославе Нове године.

Тужени су омладинци Павле Кнежевић, Бојана Гајановић и Ања Грубачић, који су и поднијели захтјев за одржавање тадашњег скупа, за који градске власти тврде да су узроковао милионску штету, јер је организован непосредно пред прославу Нове године, због чега су манифестације отказане.

Отворено писмо Игору Радојичићу које преносимо у цијелости:

Поштовани градоначелниче,

Нисам сигурна зашто Вам се обраћам са “поштовани” или персирам, вјероватно зато што су ме родитељи васпитали да поштујем старије. Али сам сигурна да никакво друго поштовање нисте завриједили.

Како да поштујем човјека који је спреман уништити три млада живота зарад својих политичких циљева?

Како да поштујем човјека коме је битније да се плати неодржани и већ отказани концерт, него да се ријеши убиство у његовом граду?

Како да поштујем човјека који ћути на све проблеме у свом граду, убиства, пирален, куповину станова, деложације, а није му проблем рећи да смо ми уништили Нову годину?

Ми нисмо уништили Нову годину, али Ви уништавате своје грађане, српску младост, својим (не)радом и (не)дјелима.

Моје колеге и ја, градоначелниче, нисмо криминалци. Мени као студенту не би било свеједно одвојити ни 100 КМ за казну. Камоли хиљаду. О десет хиљада да не причам. А ових 180 хиљада сам само гледала на филмовима и читала у књигама. Тамо највеће криминалце кажњавају тако.

Ја нисам ничији “жртвени јарац”, како сте научили Ваше млађе колеге да кажу. То је очигледно образац понашања по коме су учили Вас и по коме Ви учите Ваше “младе наде”. Ја сам млада дјевојка пуна емпатије за све људе у овој земљи. Неко сам ко се жели борити да у овој земљи млади остају. Неко ко је својим волонтерским и активистичким радом показао и доказао колико воли ову земљу. И спремна сам се борити за сваког човјека овдје. Моја морална дужност је била да изађем на Трг. Моја морална дужност је била да се борим за истину и правду.

Боли ме што Ви то не видите. Боли ме што тјерате своје младе колеге да кажу да се народни посланик крије иза нас. Ево данима га покушавам наћи, али никако да откријем гдје је он то иза мене сакривен.

Руку на срце, Драшко је био међу првим особа којима смо се јавили како прошле кад су нас Ваши режимски медији нападали, тако и сада кад смо добили ову срамну тужбу. Тај народни посланик, којег Ви прозивате, оправдао је своју функцију народног посланика, те стао уз свој народ. Први понудио сву помоћ коју може. А поред њега, ових дана нам се јавило на стотине људи, који су огорчени Вашим поступком, који су спремни да скупљају новац како би нам показали да у овоме нисмо сами. Иза Вас је можда Ваша страначка машинерија, режимски медији и приватне институције. Али иза нас је народ, поштени људи којима је доста Вашег бахатог понашања, народ који је спреман борити се за своју омладину.

И Павле и Бојана и ја смо изашли на Трг из жеље да се ријеши убиство нашег вршњака. А не због партије или било чега политичког.

Кажете да нисте тужили припаднике групе Правда за Давида, већ активисте ПДП-а. Ви сте, градоначелниче, тужили троје младих људи, студената, који су жељели остати, радити и стварати у овој земљи. Ударили сте на сву младост у Републици Српској, јер ко би послије оваквог чина више икада смио устати и рећи шта му смета. Ударили сте на наше породице, на наше родитеље, ударивши оно до чега им је највише стало.

Мојој млађој сестри, која сваки дан плаче јер не зна што је моје име у медијима, успјела сам објаснити шта је другарство, солидарност, борба за истину… али тешко да ћу јој моћи објаснити да постоји неко ко је против тога и да кажњава оне који се боре за истину. Мојој мајци која живи преко 200 километара далеко од мене не могу обећати да ће све бити у реду и да ја нећу проћи као Давид. Њихове сузе Вам нећу опростити.

Али ово сијање страха, уношење немира и панике, мене неће отјерати одавде. Тај страх је моја храброст и мој извор енергије да се борим. Против Вас и

Вама сличних, против лоших људи које браните.

Кад неправда постане закон, тада отпор постаје дужност!

Првом нечовјеку Бањалуке,

Ања Грубачић

РАДОЈИЧИЋ: НАНЕСЕНА ШТЕТА ГРАДУ

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић прецизирао је да град није поднио тужбу против групе "Правде за Давида", нити против троје њених припадника, већ формалних организатора скупа 30. децембра 2018. године, због којих су тада отказана три новогодишња концерта.
Радојичић сматра да су те особе везане за ПДП, а не “Правду за Давида”.

“Не знам да су то троје младих људи припадници ‘Правде за Давида’, они су били формални организатори скупа 30. децембра 2018. године. Мислим да је њихова веза са ПДП-ом, а не са групом ‘Правда за Давида’, бар су се тако декларисали, а тужени су за нанесену конкретну штету Граду, јер је толики износ био што од спонзора, што од Града за неодржане концерте”, рекао је Радојичић новинарима у Бањалуци.

Истакао је да град у овом предмету заступа Правобранилаштво Републике Српске, те да очекује да се о томе води судски поступак јер је Бањалука претрпила конкретну штету због онемогућавања одржавања новогодишњих концерата.

(Бука)

 

Коментари / 79

Оставите коментар
Name

ДРУГ ЧЛАН СНСД

03.02.2020 08:16

ДЕГУТАНТНО И ИРОНИЧНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕЕ

03.02.2020 09:24

НЕЦЕ НИСТА БИТИ ОД ОВОГ СЛУЦАЈА , СВЕ ЦЕ ТО ДА ЗАВРСИ У КОРПИ ЗА ОТПАДКЕ

Name

Биба Стојициц

03.02.2020 09:42

Па та "васа" интересна али на залост криминална СНСД групација није друго ни заслузила!

Name

Зарко

03.02.2020 09:43

Прије 10-15 година сам вјеровао у СНСД у Б.Луци.Вјеровао сам да це то ици на боље.А сад?Ма дајте молим вас.Ови сто су у градској власти то је несто најгоре сто Бањалука мозе имати.Ти стари кадрови и лопурде заједно са овим младјим превртљивцима.То нинаста не лици.Након дуго времена цу мјењати страну.Па био то Драско или било ко други.Овако висе нема смисла.Вредјају нам интелигенцију оваквим стварима и јос милион других.

Name

Срамота +Неморал

03.02.2020 09:51

Класицна замјена теза за поцињени криминал: Сада треба Ању ставити пред одговорност испред министра Лукаца који је одговоран за насиље над колегама у народној скупстини!

Name

Ре

03.02.2020 12:21

Као прво концерт је отказао иновић. Нико од грађана није дошао сем оних снсд-оваца који су дошли по позиву. Све је било усклађено и припремљено јер пре него што је тај циркус градоначелников почео његови ботови су почели са на мрежама да група пзд омета и спријечава концерт, а да су се грађанини који су дошли разишли. То су њихове групице биле.

Name

ИНСПЕКТОР

03.02.2020 13:48

Да је режим открио и процесуирао све оне који су убили и скривали убице Давида Драгичевића ништа од овога се не би догодило

Name

Боки

03.02.2020 08:16

Пуна подршка за дјевојку Ању. Само напријед до потпуне побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

03.02.2020 10:08

Искрена подршка за ове младе људе, који имају и поносе се својим саосјећањем са туђим болом, са туђом невољом, са другим људима, а против неистина, неправди, беззакоња, нехуманости,..., браво за нове младе снаге, браво за "људе"!

Name

Роки

03.02.2020 12:35

Ако је подрзавас,уплати јој који динар па је тако подрзи

Name

БЛ

03.02.2020 08:22

ОВА ДЈЕВОЈКА МЕ ДИРНУЛА СВОЈИМ ИСКРЕНИМ ПИСМОМ СВЕ СТО ЈЕ РЕКЛА ЈЕ УРЕДУ ГРАДОНАЦЕЛНИК БИ ТРЕБАО ПОВУЦИ СВОЈУ НЕОПРАВДАНУ ТУЗБУ ТУ НИСУ КРИВА ТА ДЈЕЦА ВЕЦ ГОСПОДИН ЛУКАЦ И ОН САМ СТО НИЈЕ ИЗАСАО МЕДЈУ НАРОД И ОБЈАСНИЈО И РЕКАО СТА ЈЕ ИМАО А ЛУКАС СВОЈИМ БАТИНАСКИМ НАЦИНОМ ИРИТИРАЈУЦИ НАРОД ЈЕ ПРОИЗВЕО ТО СТО ОВА ОМЛАДИНА ЈЕ ХТЈЕЛА ДА ИЗРАЗИ СВОЈЕ НЕЗАДОВОЉСТВО И ДА ПОДРСКУ ТРАЗЕЦИ ПРАВДУ ЗА СВОГ СУГРАДЈАНИНА И ДРУГА А НАРОД НИЈЕ ИЗАСАО НА КОНЦЕРТ ЈЕР ЈЕ И ХАРИС НА МЕДИЈИМА РЕКАО ДА НЕЦЕ ПЈЕВАТИ ГРАДОНАЦЕЛНИК БИ ТРЕБАО БИТИ УЗ БЛ ТУ СТРАНКА НЕБИ ТРЕБАЛА ИГРАТИ УЛОГУ ОВА ДЈЕЦА СУ КОЛАТЕТАРНА СТЕТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

03.02.2020 09:27

Ево плаче ми се

Name

ре бл

03.02.2020 09:28

Јели ово Лукас мислиш на пјевача ацу лукаса

Name

Еди

03.02.2020 09:40

Еси пустио сузу буразеру

Name

Ре

03.02.2020 09:45

О томе је раније требала милсити. Знала је каква је ситуација. Искористена и остављена. Примјер за убудуце сваком. Памет у главу.

Name

Рале

03.02.2020 11:33

Стета сто су бањалуцани напустили свој град и предали га неким....................

Name

за ре

03.02.2020 12:52

Значи шути и трпи док те не отјерју из твог родног мјеста или док се не црке. Е баш тако треба свака ти част.

Name

Шта рећи?!

04.02.2020 07:23

Сада би потлачени и уцјењени народ РС требала тужити владајуце бахате отимаче свих грађанских права, наше слободе и будућности...све су нам одузели...не смије нико рећи да је незадовољан иначе слиједе санкције у виду новчаних казни и пријетњи отказом на послу. Ето шта се добије када се прода достојанство за 50км на изборима. СРАМОТА шта раде нашој дјеци!

Name

Огњен

03.02.2020 08:37

Драга Ања о томе си требала раније размисљати,зна се да кад ставис потпис да одговарас за све сто се деси на скупу.Моје лицно мисљење да сте ви колетерална стета ,засто вам сад ти силни пријатељи не скупе новац и плате казну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БГД

03.02.2020 09:06

Очигледно да ти је размишљање јача страна. Немој се ни трудити да схватиш поруку ове младе дјевојке.

Name

ОГЊЕНЕ, ОГЊЕНЕ

03.02.2020 09:50

Да је стреће био би са њима а не са РАДОЈЧИЋЕМ и његовом свитом.

Name

Игор

03.02.2020 11:58

Огњене, срамото једна. Имаш ли трунку мозга, за образ те нећу ни питати.

Name

Романија

03.02.2020 14:09

Мала се ухватила у коло па ако не зна играти сама је крива.

Name

Одговор

03.02.2020 17:15

А зашто би народ скупљао да плати казну? Казну треба да плати градоначелник и Министар полиције, њој и другим уцесницима, због тога сто њиховом убијеном другу, нису обезбиједили слободу у граду, којим они руководе. Сад нек они поднесу контратузбу, сто им је град, убио друга, кад већ неће да открију убицу и сауцеснике.

Name

Ре

03.02.2020 19:15

Каква црна казна. Па ова тузба нема везе са мозгом , а о праву да и не прицамо. Сваки иоле нормалан и непристран судија це ово са осмјехом одбацити. Е сад , сто је правосудје у рукама властодрзаца , то је друга ствар. Али... . Има наде за нас .

Name

Коча

03.02.2020 08:37

Прва службена посјета Игора Радојичића након избора за градоначелника била је одлазак у Загреб. Не у Београд већ у Загреб! Ето, па нека знају Срби кога бирају и да се не чуде што прогања српску омладину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре коча

03.02.2020 09:29

Е дођавла значи у октобру опет у Загреб мора ићи

Name

РС

03.02.2020 08:40

је типицно бандитско легло! Након комунизма кога су у свијету називали диктаторски резим а тај комунизам је био за ове сада демократски појам! Ови су нас вратили 300 година уназад и бојим се да нам повратка нема! Не зато сто се резим немозе смјенити него зато сто вецина мисли да је стање нормално!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисак

03.02.2020 08:44

Укинути Фк,Рк,Кк Борац,за градски саобрацај да не писем,поклоњен је приватницима.То мозе неко ко нема визију будуцности осим свог рацуна у банци и партији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

03.02.2020 11:54

Градски саобрацај поклоњен хостаплерима који плацају рекет партији! Зградољуб на хиљаде дунума земље зграбио за себе покуповали имања оградили се од народа е гепековани то богатство це кадтад бити одузето а мрља кроз историју це да траје!!балкански политицари опљацкали дрзаву и народ!на све могуце нацине!Градонацелници субсамо продузени пипак партијски а народ нема од тих градонацелника ниста само партија и мафија увезани у хоботницу

Name

Саса

03.02.2020 08:50

Да ли је Град/градоначелник требао поднијети тужбу против организатора скупа - требао је. Да ли Град/градоначелник треба подниејти тужбу против директора из својих редова и редова коалиционих партнера који ојадише јавна предузећа - треба! Да ли је лицемјерно што једне туже, друге не - јесте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драга Ања

03.02.2020 08:51

Имате ви среће да вас је тужио само град, а не сви они којима је тај скуп начинио материјалну штету. Јасно је свима да сте ви јадни само искориштени али оштећени могу да туже само организаторе. Памет у главу идући пут и захвалите се Богу да на скупу није било кривичних дјела јер би сада ишли на робију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.02.2020 10:43

Ах јеси се увалио у фотељу која се добро клима...

Name

КОМЕНТАТОР

03.02.2020 10:54

Свашта ће бити док ми сједимо у кућама и навијамо за власт!

Name

Славица

03.02.2020 11:33

Касно је сад , потписала си ,сноси посљедице , јеси ли се запитала зашто је потребан потпис, тиме си ти одговорна ,а искористили су те , ти знаш ко , па нека ти дају паре за казну .Надам се да ћеш убудуће размишљати о својим поступцима .

Name

саван

03.02.2020 11:51

Мени је лицно нанесена стета од ови нереда јер су ми сви гости из Словеније отказали резервације у хостелу ,и сасвим је нормално да се подигне тузба јер није само град претрпио стету ста је са хотелим,хостелима,угоститељима,таксистима сви су претрпјели стету само зато сто се некоме дивљало по граду.

Name

Ти

03.02.2020 12:16

си изгледа опет огладнио па ти недостаје стари сендвиц и пиво пред истек трајања!

Name

За Савана, бањалуцанина

03.02.2020 12:40

Како сте сви исти? Како нико од вас не види узрок проблема и не брине се о истом него сви само видите крајњи резултат! Засто ниси помилсио да тузис Лукаца и полицију РС? Засто ниси помислио да тузис градонацелника и градску управу? Зар није узрок свега овога убиство младица? Зар није узрок свега овога оно сто се десило на тргу, мислим на пребијање окупљених од стране полиције? Зар стварно мислис да би се народ окупљао по граду да Давид није убијен и да је све то приказано као несрецни слуцај? Зар стварно мислис да би се народ окупљао да је градонацелник бар једном осудио све то сто се десило! Зар стварно мислис да би ти твоји туристи досли у БЛ да се нису то веце окупили испред цркве па на Крас-овом паркингу људи незадовољни свиме сто се десава у граду (мислим првенствено на безбједност)? Зар стварно мислис да ти исти туристи нису досли због постеног народа који даје подрску озалосценим родитељима који нису нити један инцидент приредили? Како то да се ниси запитао да ли је могуце да ти туристи нису досли због свих свјетских медија који су објавили како полиција РС пребија сопствени народ који само трази истину и правду, да се ухапсе и казне убице? Један савјет "САВЕНЕ"! Намјерно сам написао Савен јер мислим да се тако изговара! Други пут прије него сто несто слицно написес или казес мислим да би било логицно да мало муцнес главом и "размислис" ако имас циме а не да само слусас оно сто објављују резимски медији и појединци из власти! А сада поједи сендвиц и на спавање, јадо крезуби!!!

Name

Марко

04.02.2020 05:05

100% сте у праву

Name

Мики

03.02.2020 08:52

Потпуна подрска овој дјеци не само морална вец организујмо се и материјална . Дјецо нисте сами и у свему томе нецете бити сами. Постени и морални це свим срцем бити уз Вас. Њима на дусу нека буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

03.02.2020 09:00

Па Радоичић се декларисао као црногорац кад му је то било потребно за политичке поене, а видите шта црногорци сада раде србима. Нечовјек најблазе речено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КСС

03.02.2020 12:40

Кад се србин из Црне Горе изјасни као црногорец бјежи од њега.

Name

Игор

03.02.2020 13:17

Црногорац - све јасно

Name

За црногорца

03.02.2020 09:02

Само једно питање градонацелнице! Колико би платио град и колико би се потросило да је концерт одрзан? Вјероватно исти ако не и веци износ! Према томе ја стварно не видим никакву нанесену стету!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРА

03.02.2020 09:10

РЕ ОГЊЕН! Ста су ти обецали да овако писес!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АРСА

03.02.2020 09:13

Треба да иду са контра тужбом због свега овога што је навела у писму и да одштетни захтев буде бар десет пута већи !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ања

03.02.2020 09:17

Требала си се сјетити маме и сестре када си се пријављивала као организатор скупа. Сад Игор крив што плачу. Прекрсти се ти и захвали Богу што те само град тужио и што није било већих инцидената, за које би опет ти јадна одговарала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Арса

03.02.2020 10:53

Досли ти њене сузе и бол, као и оних других у твоју куцу, мајмунцино ЦРВЕНА.

Name

КСС

03.02.2020 12:42

Баш је необично колико ботова СНСДа чита БН портал, дозволило им шеф.

Name

БАЊАЛУКА69

03.02.2020 09:22

ШТА РЕЋИ,,,ГРАДОНАЧЕЛНИК ФУКАРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сизиф

03.02.2020 09:30

Каква лаганица за адвоката тужених. Град ће самио да се обрука и плати трошкове поступка. Оваква смислена тужба би могла пасти само оном Алексићу, Радојичићевом брадатом савјетнику. Изгледа да је осјетио промјену власти па почео радити за опозицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

03.02.2020 09:31

СВАКА ЧАСТ ГОСПОЂИЦЕ ГРУБЕШИЋ! ПОДРЖАВАМ ОМЛАДИНУ И ПИТАМ СЕ КАКО ЉУДИМОГУ БИТИ МОНСТРУМИ ПА СЕ ТОЛИКО БОРИТИ ДА САКРИЈУ УБИЦЕ И НАЛОГОДАВЦИ А ДА ЖРТВЕ ПОСТАЈУ СВИ МИРОЉУБИВИ И ЧЕСТИТИ КАО ШТО СТЕ И ВИ САМИ! ДА СУ ОДГОВОРИЛИ НА ЛОГИЧНО ПИТАЊЕ "КО ЈЕ УБИО ДАВИДА" НЕБИ НИКО ПРАВИО СКУПОВЕ, ЖИВЈЕЛА ОМЛАДИНА! БОРИ ЋЕМО СЕ СА ВАМА ЗА ВАШУ ИСТИНУ И ПРАВДУ❤️??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јолy

03.02.2020 09:35

Мислим да ово троје није ни знало у ста се упуста стављајуци свој потпис тада и да радојициц то зна. Надам се да це повуци тузбу због њихових породица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

03.02.2020 09:36

Зар има јос туриста у Бања Луци. Ја свакоме кога гоф видим из иноастранства тполо препоруцим да не иде у тај град јер није сигуран за зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рибар

03.02.2020 09:40

Нисам врста политичара који се популизмом, напротив. као бивши волонтер и еколошки активиста, те као човјек јако незадовољан стањем у друштву, све са групом писмених људи и ентузијаста основао сам еколошку партију-ЗЕЛЕНЕ СРПСКЕ. Циљеви наши су јасни, они су ЕКОЛОШКА ДРЖАВА- здрава животна средина, очување ПРИРОДНИХ РЕСУРСА, те реформе у друштву- прилагођавање друштва ОДРЖИВОМ РАЗВОЈУ и зеленој економији. Нема ту ништа ново и непознато, то су задњих деценија преко својих зелених урадиле, данас за живот најбоље земље у Европи. Кажем, нисам ја, нити ће зелени икад бити популисти, али јесам прагматичан. Зато желим оним који хоће да промијене градоначелника Бањалуке да дам један савјет. Господо, умјесто накукавања по медијима због овог неморалног чина власти, накукавања које ће ускоро замијенити нека нова накукавања, мислим да вам је најбоље да ову тужбу прихватите у цијелости. Да у медијима "признате кривицу", те да отворите рачун за донацију овим младим људима, све да се "намири штета" градској управи. Ја бих то урадио да сам на мјесту оних који ће могуће популистички да штите ове младе људе, све да би скинули садашњу градску власт. Наравно, резултат овог прагматичног чина, као и друге прагматичне потезе до избора, наплатио бих сигурном побједом у БЛ на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

03.02.2020 10:01

А када ће неко намирити убијено дијете, брата, друга и нашег суграђанина? Зар је њихова измишљена штета важнија од живота наше дијеце? А нико не одговара у овој земљи ни у овом граду за милионе несталих пара на разне коруптивне радње

Name

Гз

03.02.2020 10:16

Будалетино наивна ста кукас сада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

03.02.2020 10:19

Пропали црногорац хоце паре.Он само и пљацка народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смс

03.02.2020 10:22

Овај резим је науцио да затвара и казњава зртве, док се убице сетају слободно. Све су унистили цега су се дотакли. Браво Ања, Ти си патриота! Они се називају патриотама, а лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрска

03.02.2020 10:35

Неце криминалци усуткати студенте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врло брзо

03.02.2020 10:38

Це се видјети вецина угњетавана од стране бескрупулозне мањине....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојцицу и остали

03.02.2020 10:41

Догодице вам се народ као у ЦГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

жуна

03.02.2020 10:42

Ајде Драшко јуначино кријеше се сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како

03.02.2020 12:18

те није срамота па драско сам има висе тузби него пола рс??? Ако ниси упуцен онда не коментариси!

Name

Онако

03.02.2020 10:50

Изгледа да има 31 годину или свјетло јако??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

03.02.2020 10:53

Неће на суду бити ништа од тога, само ће Град сносити трошкове поступка (боли их брига у управи јер није из њиховог личног џепа, а показују ревност Додику). Ништа не губе, плаћају из наших џепова своју партијску лојалност, у ствари, да се не лажемо, нема ту партије (и њених органа) то је само један човјек и структура послушника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрква

03.02.2020 11:25

Тако је то господјице. Ви сте нарусили ДИГНИТЕТ Српске и насих институција, ми се боримо за боље сутра а ви сте припремали ДРЗАВНИ УДАР на Српску !!! Зато цете сада ПЛАТИТИ казну за наук !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жаре

08.02.2020 12:55

Немојте се борити за нас јер откад се ви борите за народ ни у контеинерима нема више хране за нас. Извините,ништа лично али глад нема очију,кренуће кука и мотика а ви пацови назад у рупе одакле сте изашли.У име Републике Српске убијате,прогоните,пљачкате овај напаћени народ годинама.Што је превише,превише.Вријеме је за промјене на боље.

Name

Ттвине

03.02.2020 11:43

Тати писи нека саље паре да платис казну цуро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лана

03.02.2020 11:54

Подршка овим дивним младим људима и све похвале на храбрости и борби за истину и правду,јер у ово чудно време то је опасна ствар,али надам се да ће успјети да се изборе за своје циљеве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висибаба

03.02.2020 12:46

Све ће то Драшкић позлатити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.02.2020 17:48

какав јефтин цинизам.

Name

Драга

03.02.2020 12:54

Ања,помоц це стици са свих страна,постени народ це помоци. Ови зликовци це заврсити тамо гдје им је мјесто. Не дамо вас младе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вито

03.02.2020 14:46

Срам их било, краду милионе км, а дјецу процесуирају што траже истину и правду, шљам невиђен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

љубо

03.02.2020 15:32

и ја сам писао писма свима и власти и опозицији нико се није удостојио да одговори .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

03.02.2020 16:13

Каква тузба и какви бакраци и они знаду да од ове тузбе неме ниста само им је циљ да застрасе остале

Name

Правда

03.02.2020 17:55

Правда за све!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

03.02.2020 20:15

Ова деца су нас понос. Тако су и васпитани да бране и застите слабије. Само су тразили да се надје убица. Зар је то грех??? А овај нецовјек ставља мету на ову невину децу. .радојцицу срам те било. Дал се Бога бојис?

Name

Натаса

03.02.2020 22:43

Ниста се силом не ријесава и свадјом.Када говоримо о друстевеним нивоима власти у ком си нивоу у том нивоу мозес и да делујес.Сваки други вид надметања и убједјивања је лос.Цовек се мора уклопити и мора да примером показати ко је.Ако рецимо зелим да поправим слику града и не свидја ми се власт онда цу заврсити право и постати градонацелник и тек тада могу несто да паметујем.Логицно.Не мозе се власт целокупна окривити увек је ствар појединца има добрих људи и у политици и има рецимо оних сто су ајмо реци недовољно освјестени као и и у свим другим областима.Ањи зелим све најбоље и њеној фамилији као и свим људима.

ОДГОВОРИТЕ