Илмина песма постала хит и пре премијере!

Млада и талентована певачица Илма или босанска Адел, како је многи називају, решила је да покори естраду у региону.

Забава 01.02.2020 | 19:15
Илмина песма постала хит и пре премијере!

Након хита "Ништа твоје" који је у рекордном року на Јутјубу прешао десет милиона прегледа и освојио срца, не само припадница лепшег пола, већ и мушкараца, Илма Карахмет поново гађа у мету. Сингл који ће објавити у понедељак, тачно у подне, већ је  постао хит, чиме се не могу похвалити ни Илмине искусније колегинице.

Наиме, нумера чија нас премијера очекује за само два дана распаметила је све фанове младе боснохерцеговачке звезде када је први пут на свом Инстаграм налогу објавио текстописац и композитор Бане Опачић.

Будући мегахит "Неко није" говори о односу двоје људи који покушавају да преброде кризу у љубавном односу, а Илма ће својим моћним вокалом пренети емоцију коју је приликом писања овог текста имао чувени Бане Опачић.

Једна од мени најважнијих песама последњих година и једини неко ко може ову моју причу да исприча... Нисмо сличних година, али нам се душе познају - написао је Бане.

Бане је у септембру прошле године објавио део ове песме на свом налогу, а од тог тренутка, фанови популарне певачице свакодневно су се интересовали када ће овај мега хит изаћи и већ су научили један део песме напамет, та је увелико цитирају на друштвеним мрежама. Премијера се ближи, а Илма има само једно да поручи:

Радујем се и једва чекам да заједно са публиком поделим емоцију коју носи ова песма -  рекла је она.

Илма ове године планира да објави још нових песама, а албум ће промовисати у Београду. Ако је судити по хитовима које је до сада имала, њен финални пројекат ће бити тема број један широм региона. До тада, она вредно ради и ван граница наше земље, а колико је публика воли најбоље говори чињеница да је за дочек Нове године певала у Сарајеву где је слушало 100.000 људи. Хитове има, публика је ту, а небо је граница!

Извор: Телеграф.рс Фото: промо

Коментари / 0

Оставите коментар