Ко су "кавачани" које је синоћ ухапсила СИПА

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) синоћ су, у сарадњи с полицијским службеницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, Граничне полиције БиХ и Обавјештајно-сигурносне агенције БиХ, на подручју Билеће ухапсили двије особе.

Босна и Херцеговина 01.02.2020 | 12:26
Ко су "кавачани" које је синоћ ухапсила СИПА

Ријеч је о двојцу, припадницима "кавачког клана". Како "Аваз" сазнаје, ухапшени су Стефан Видаковић и Жељко Вучераковић. 

Они се повезују и с недавном пуцњавом у Сарајеву и покушају убиства. У Билећи су ухапшени с кокаином. С њима је повезан и Дамир Мандић, који лежи у затвору у Спужу.

Приликом реализације наведених активности, полицијски службеници СИПА-е су принудно зауставили и претресли једно возило, приликом чега су открили и привремено одузели око 600 грама непознате материје која својим изгледом и структуром асоцира на опојну дрогу кокаин.

(Аваз)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Истина

01.02.2020 14:21

Сто година затвора да остали виде да нејма зајебанције у УСА сви се боје закона и дрзаве и пресједник ТРАМП како је у илионису пет сест гувернера заврсило а они су веци него пресједник југославије а не да казем мали провинција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неw yорк

01.02.2020 16:05

Јбт, овај кавацки клан колико новинари пису о њима, ко да их има пола милиона људи... замисли колико тек броји њујорски клан педес-сездес милиона цланова

ОДГОВОРИТЕ