Никола Јокић опет игра на Ол-стару

Српски кошаркаш Никола Јокић другу годину заредом играће на Ол-стару НБА лиге.

Кошарка 31.01.2020 | 07:43
Никола Јокић опет игра на Ол-стару

Познати НБА инсајдер Шемс Чаранија је објавио саставе резерви за Ол-стар викенд од 14. до 16. фебруара у Чикагу, а онда је потврда стигла и од НБА лиге.

Међу резервама је и Јокић, јер се стартери у обје конференције бирају гласовима публике, а резерве бирају тренери у својим конференцијама. Сваки од њих на папир ставља два бека и три играча унутрашње линије.

Гласање за стартере је завршено прошле недјеље и тада су прва петорка Запада били Леброн Џејмс, Лука Дончић, Кавај Ленард, Џејмс Харден и Ентони Дејвис.

Јокић је и лани биран као резерва, а уз њега ће ове године бити Дејмијан Лилард, Расел Вестбрук, Крис Пол, Донован Мичел, Руди Гобер и Брендон Инграм.

Стартери на Истоку су Јанис Адетокумбо, Треј Јанг, Паскал Сијакам, Џоел Ембид и Кемба Вокер. С обзиром на то да играчи са највише гласова састављају екипе, капитени ће ове сезоне бити Леброн и Јанис.

Када је ријеч о резервама на Истоку, то су Џими Батлер, Кајл Лаури, Бен Симонс, Крис Мидлтон, Џејсон Тејтум, Бем Адебајо и Домантас Сабонис.

Да подсјетимо, Јокић је своје друго учешће на ол-стар утакмици заслужио тако што у актуелној сезони има просјечно 19.8 поена, 10.1 скок и 6.5 асистенција по мечу уз 50 одсто шута из игре.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар