Погинуо легендарни кошаркаш Благоје Георгиевски

Тужне вијести погодиле су свијет кошарке након што је у 70. години погинуо бивши југославенски кошаркашки репрезентативац Благоја Георгиевски, преносе Вијести.ба.

Кошарка 30.01.2020 | 17:03
Погинуо легендарни кошаркаш Благоје Георгиевски

Популарни Буштур погинуо је у саобраћајној несрећи у Скопљу, а полиција Сјеверне Македоније објавила је како је до несреће дошло синоћ око 23.00 сата.

Георгиевски је управљајући својим аутомобилом погодио у бетонску жардињеру и преминуо на лицу мјеста.

Медији из Сјеверне Македоније јављају како је македонски кошаркаш непосредно прије несреће вечерао с пјевачем Дивљих јагода и Бијелог Дугмета Аленом Исламовићем који је ту информацију објавио на свом Фацебоок профилу.

Благоја Георгиевски рођен је 15. октобра 1950. године у Скопљу, играо је за Работнички, а у дресу репрезентације Југославије освојио је сребрну медаљу на ОИ у Монтреалу 1971. године, сребрну медаљу на Европском првенству исте године те злато на Медитеранским играма 1971. и 1975. године.

Такође ваља истакнути како је био потпредсједник Македонског олимијског савеза, који је саопштио како је отишао најбољи кошаркаш стољећа у Македонији.

(БН/Вијести) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Келунфона

02.03.2020 07:36

Дефине Прилигy хттп://абуyциалисб.цом - Буy Циалис Циалис Онце А Даy Досе <а хреф=хттп://абуyциалисб.цом>цанадиан пхармацy циалис</а> Виагра Кауфен Апотхеке

ОДГОВОРИТЕ