Богаташ нуди 30 хиљада евра да му Вики запјева

Вики Миљковић годинама је у срећном браку са супругом Драганом Ташковићем Ташкетом, али и даље има мушкараца који би све учинили само да је упознају.

Забава 29.01.2020 | 22:07
Богаташ нуди 30 хиљада евра да му Вики запјева

Један од њих је и М. Р. (име и презиме познато нашој редакцији), који живи у Новом Пазару и жели да да читаво богатство само да му певачица запева на прослави поводом рођења сина. За то има и посебан разлог. Наиме, чланица жирија „Звезда Гранда“ његова је неостварена љубав из млађих дана, па пошто му је тада била недоступна, сада кад је постао успешан бизнисмен, жели да одреши кесу и за њен наступ искешира чак 30.000 евра.

- Вики је најбоља певачица свих времена. Не кријем да сам био, а и даље сам, лудо заљубљен у њу. То знају и све моје жене. Кад сам био младић, волео сам да је слушам и гледам. Кад год бих је видео на неком весељу, плашио сам се да јој приђем јер је с њом увек био њен муж.

Не желим да кварим њену срећу, ипак, поштујем је изнад свега, али она ће заувек бити у мом срцу. Што је старија, то је боља, женственија и лепша жена. Ма, она је права дива, каква Цеца, Јеца, ова или она. Вики је закон за све њих са естраде - каже овај бизнисмен, који има план како да доведе Вики.

- Певала је на свадби код мог пријатеља, и то више пута. У Србији и Швајцарској. Од њега ћу да узмем број и да је ангажујем за своје весеље, које планирам за пролеће, кад ми се роди син. Верујте ми да се више радујем томе да је видим код мене на слављу него што правим весеље поводом рођења детета.

Такав сам, шта да радим. Хвала богу, имам децу, нека су жива и здрава, мом наследнику ништа неће фалити, али ако пристане да за моју душу дође и отпева неколико песама, онда могу да умрем - завршава наш саговорник.

Покушали смо да ступимо у контакт с певачицом, али она није одговарала на наше позиве.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Какав

30.01.2020 17:40

Извјестацен осмјех.

ОДГОВОРИТЕ