Лепа Брена: Нема више Гранда, покрећем нови бизнис!

Фолк звезда Лепа Брена недавно се вратила с одмора, па је за Блиц открила открива како се провела, који су њени даљи пословни планови, као и шта ради када се умори.

Забава 29.01.2020 | 21:15
Лепа Брена: Нема више Гранда, покрећем нови бизнис!

Готово да не постоји хала, стадион или концертни простор који Лепа Брена није напунила, а пословну нову годину започела је наступом на музичкој манифестацији МАЦ. Да ли се она некада умори?

- Уморим се, како да се не уморим. Тада не волим ни да је видим ни да је чујем. Када се уморим од Брене, волим да одем на годишњи одмор и не размишљам уопште о послу. Волим да се ресетујем и да потпуно заборавим и не размишљам о концертима, шминкању, костимима и пробама. Зато што у овом послу да бисте били веома добри и квалитетни није битно, да ли имате 25 или 35 година или 59 година. Важно је да будете квалитетни, а квалитет је нешто што данас даје праве резултате - објаснила је фолк звезда која се вратила са пропутовања.

Прво је посетила Дубаи, потом Тајланд, а на крају је стигла на Малдиве, а ово је уједно било прво путовање са најмлађим чланом породице Александром, сином Александре и Филипа Живојиновића.

- Знате како се мале бебе увек воле. Ујутру чим се пробудите одмах гледате где је он, где ћете да прошетате, да ли је јео и обавио све што је потребно. Била је заиста велика екипа, сви су помагали око малог Александра. Наравно, највише је везан за Александру и Филипа. Могу да га украдем, али још увек је мали да би се много одвајао од тате и маме - објашњава Брена, а на питање да ли ће малом Александру када буде научио да прича, бранити да је зове баба, каже:

- Мислим да је бити бака данас једна титула. Докле год имамо титулу у овим годинама, то је веома почасно, а све што има пежоративан назив, то просто не прихватам - изјавила је Брена.

У последње време доста се прича о продаји "Гранда", а Брена је сада први пут проговорила о томе.

- "Звезде Гранда" настављају нормално да раде и функционишу. Без обзира на то што се продаје фирма, то не утиче на програм, нити на програмске шеме. Сви настављају да раде као да смо ми ту. Имам врло озбиљно мишљење што се тиче деце, а то је да се од деце треба одвојити на време како би се волели и поштовали. Тако је и за неке послове, значи сазреју и можда је лепо време да се разиђемо у неким добрим емоцијама. Радићемо нешто друго, а увек имам Лепу Брену којом се бавим целог живота - рекла је фолк звезда која не планира да седи скрштених руку, већ има идеје о покретању новог бизниса.

- Наравно, како да не. Биће још нешто - тајанствена је била Брена, не желевши да открије о чему је реч.

Извор:Блиц/Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар