Бивша жена му дигла живом споменик па су мислили да је умро!

Алан Хател (75), из Шкотске, варилац у пензији, био је поприлично изненађен што га нико није позвао већ три до четири месеца, али сада мисли да је разлог томе чињеница што његови познаници сматрају да је мртав те је желео да се огласи и стави им до знања да је међу живима.

Занимљивости 29.01.2020 | 16:29
Бивша жена му дигла живом споменик па су мислили да је умро!

Кривац за ову конфузију, како он тврди, јесте његова бивша супруга која је наводно ставила надгробну плочу, премда каже да није скроз сигуран. Он је казао да је говорио са локалним властима и планира да покрије споменик са његовим именом.

Према његовом сведочењу, он сматра да је бивша супруга купила део земље и ставила споменик са намером да обоје буду сахрањени на истом месту, с обзиром да су на надгробној плочи исписана имена њих обоје.


"Никада, али никада нисам рекао да желим да будем сахрањен поред бивше жене. Развели смо се пре 26 година, и никада није било непријатности. Ипак, непријатно ми је због овога. Да нађете споменик, а и даље сте живи није нешто што вам се дешава сваки дан " рекао је Хател који са бившом супругом има двоје одрасле деце.

Хател је додао да је схватио да нешто није у реду када је приметио да му је социјални живот био прилично "тих" у последње време. Такође, он је истакао да је споменик подигнут без његовог знања, те да му је цела ситуација изгледала као сцена из "Мућки" са Роднијем и Делбојем у главним улогама.

Телефон ми није звонио месецима. Био сам збуњен због тога, али сада знам зашто ме људи нису звали. Чак ни не желим да будем сахрањен, планирам да будем кремиран... Још сам жив - истакао је Хател док је стајао поред надгробног споменика са његовим именом на гробљу Неwмонтхилл Цеметерy у Форфару.

Медији су покушали да дођу до госпође Хател, али је један од чланова те породице рекао да се та ствар "решава приватно".

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар