Певачицин отац открио: Милица и Петар праве свадбу ове године!

Отац Милице Тодоровић одушевљен је будућим зетом Петром Стругаром! Како каже Милан Тодоровић, једва чека унуче и да му није битно да ли ће глумац да се ожени његовом ћерком.

Забава 29.01.2020 | 13:25
Певачицин отац открио: Милица и Петар праве свадбу ове године!

- Нека Петар направи мојој Милки дете, не мора да се ожени њом! Што пре треба да остане трудна. Има тридесет година, време јој је - прича Милан.

Он открива да су певачица и глумац после само три месеца везе ипак разговарали о венчању.

- Милка прави свадбу ове године. Ја нећу да учествујем јер немам пара! Не знам детаље венчања, то морате да питате њих. Ја се само надам да ћу постати дека ове године. Ма једва чекам унучиће. Сигуран сам да јој неће бити проблем да направи трудничку паузу у каријери. За доброг певача заправо нема паузе - прича Милан и додаје да му се допада будући зет.

- Упознао сам Петра за Нову годину. Славили смо сви заједно на сплаву! - рекао је Милан.

Милан се осврнуо на ћеркину везу са кореографом Милошем Пауновићем са којим је Милица била шест година у вези.

- Петар је бољи од Милоша! Петар нешто ради, па свака серија је његова! А овај претходни је само седео код куће и понекад би нешто убо да уради. Моја Милка га је издржавала. Нека га сада, нек седи сам и нека игра игрице. Кад му моја Милка није ваљала, шта му ја сада могу. Ма бре, када те неко шиканира, и не треба ти! Ако неће да те жени, значи да те не воли и треба да идеш даље. Било је питање тренутка кад ће то пући - каже Милан.

Миличином оцу не смета што његов будући зет има сина са глумицом Иваном Николић, с којом је био у браку свега годину дана.

- Зашто би ми то сметало?! Милка је на то навикла - каже Милан алудирајући на то што је Миличин бивши дечко имао дете из првог брака.

Он се нада да се Милица неће зауставити на једном детету.

- Што више деце, то боље! И моја жена једва чека да чува унуче, одмах би дошла за Београд - прича Милан и каже да и он има децу из два брака.

- Ја имам сина Владу из првог брака, а моја жена из првог брака има Јовану. Милица и Анђела су моје ћерке из брака са Јасмином. Ми смо велика фамилија, кад одемо на море то је читава колона. Петар је супер, ако га је Милица прихватила и ја сам задовољан! - релао је МИлан.

Извор: Ало/Информер Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар