Затворен Новаков ресторан у Монте Карлу

Вегетаријански ресторан који су Ђоковић и његова супруга Јелена водили више не постоји, а особље полако пакује посљедње кутије заостале опреме.

Свијет 29.01.2020 | 08:26
Затворен Новаков ресторан у Монте Карлу

Бизнис који су Новак и Јелена Ђоковић прије неколико година почели у Монте Карлу мораће да сачека неко боље вријеме. Наиме, ресторан који је био погодан за вегетаријанце и у којем су се храниле бројне познате личности је затворен.

У прилог томе говоре и фотографије до којих смо дошли, а на којима се јасно види да је локал затворен, а радници пакују опрему у кутије које ће бити одложене. Како Блиц даље сазнаје, ова вијест растужила је све сталне муштерије Ђоковића, али и домаћине.

– Новак и Јелена су морали да затворе ресторан јер се тај дио града реновира и све радње и пословни објекти ће морати одређени период да буду измјештени. Њих двоје су уложили не само много новца већ и труда да осмисле и поставе на ноге овај концепт.

Када им је стигао допис да ће због реконструкције морати да затворе ресторан, није им било свеједно јер ће поновним отварањем морати изнова да привуку муштерије. Да се не лажемо, не зависи њима егзистенција од ресторана, али им је био драг овакав бизнис, нарочито Јелени.

Она је дуго осмишљавала концепт ресторана који би био базиран на потпуно здравој исхрани, а који би уједно био примамљив онима који живе и долазе у овај град у којем све врца од гламура – каже извор упућен у новонасталу ситуацију и додаје да не зна да ли ће након реконструкције наставити на истом мјесту да воде бизнис.

– Свакако ће у међувремену морати да плаћају простор у којем ће бити сачуван сав намјештај и опрема. У сваком тренутку, ако одлуче, они могу отворити ресторан и на другој локацији јер су при планирању овог набавили најбољу кухињску опрему, али и намјештај за ентеријер који су осмислили неки од најбољих свјетских дизајнера. Новак и Јелена су били чести гости у свом ресторану јер су ту обједовали оброке који су спремани по њиховом плану и програму. Он има посебан режим који је усклађен са тренинзима и много им је значило што су имали свој ресторан у којем су били сигурни шта једу – каже.

Новак и Јелена ресторан су отворили 2016. године и видно су били узбуђени због тога. Фотографијама из новог простора свакодневно су поздрављали виртуелне пријатеље и фанове. У ресторану је с њима обједовао и син Стефан, ког од малих ногу уче о здравом начину исхране.

– Први селфи из ’Еквите’! Вријеме је за журку и представљање нашег првог ресторана. Свјеже, здраво и с љубављу. Успјели смо! Страст према здравој исхрани Јелена и ја смо преточили у ресторан. Званично отварање је за неколико недјеља, а вечерас ћемо га представити породици, пријатељима и колегама који су са нама у Монаку.

Све ово смо успјели захваљујући сјајном тиму који је са нама радио на овом пројекту од првог дана! Јеееј! Идемооо – поручио је Новак прије четири године, након чега су услиједиле честитке.

Ђоковићев ресторан био је међу најпопуларнијим мјестима у Монте Карлу, нарочито због тога што је био у власништву тенисера, па су његови фанови из цијелог свијета долазили у њега у нади да ће га срести.

Мареј му био чест гост
У Новаков ресторан свраћали су многи спортисти, како тенисери тако и фудбалери, кошаркаши, одбојкаши и ватерполисти, али и други припадници џет-сета. Међу онима који су често свраћали су и Енди Мареј, Томаш Бердих, Григор Димитров, Виктор Троицки, Ненад Зимоњић…

(Блиц)

 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

БВС

29.01.2020 08:04

СТВАРНО МИ ГА ЈЕ ЗАО. КАКО ЦЕ ЈАДНИК ПРЕЗИВЈЕТ САДА. САД ЦЕ СЕ МУЦИТ КАО НАСИ БОРЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос 1389

29.01.2020 08:17

Јао тузно! Пропаде егзистенција, бице теско кад поцне криза?

Name

Милос БЛ

29.01.2020 08:40

Колико тужан и зао коментар, да није ни за коментарисања, само сам морао казати да Вас жалим

Name

Коментар

29.01.2020 09:50

Мозда је и комсија Скрбиц руцао код Новака?

Name

ДД.29.1.2020

29.01.2020 10:31

БВС-кукаш као нека баба,ради нешто.

Name

Сиктер море

29.01.2020 08:19

Јадничак, сад ће начисто пропасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изнад свега

29.01.2020 10:04

Сацувај бозе васих коментара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

29.01.2020 13:30

Тако би коментарисали и да скроз пропадне...сто се није једном десило да милионери изгубе све.

Name

Пролазник

29.01.2020 10:47

Цудни сте ви Срби, осјецам пуно презира и пакости у неким кометарима а не сјецам се ни једног спортисте као Новака, нема народа у свјету који не би позелили имати оваког цовјека.Захваљујуци њему на србе се гледа доста позитивније у свјету. Не могу се нацудити рецимо да Теслу не изуцавате темељно а предност дајете Ајстајна, све радите погресно најгоре сто својим дјелима тјерате све око себе омаловазавате, поцјењујете и угрозавате. Поред свог искуства које имам задњи 30 год због васих глупости и даље вјерујем да срби имају снагу сав балкан извуци из овог срања. Нек вам је Бог на помоци и нама који зивимо покрај и са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре пролазник

29.01.2020 10:56

Јесил попио једну лозу?

Name

ММ

29.01.2020 11:51

Какви зли коментари.Новак је све стекао својим напорним тренинзима и радом.Незнам како неко мозе бити толико љубоморан на тудји успјех.Новаце зивео ти нама са својом породицом јос стотину година.А ви,нерадници и дзабалебароси угризите се за гу.... од муке.

Name

Оки Доки

29.01.2020 15:19

Свака цаст ево рука на коментар

Name

оо7

29.01.2020 11:53

Болест је за лечење,а не промовисање по порталима.Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вујо

29.01.2020 14:43

Па иди лечи се, шта чекаш.