Легендарног Тозовца више нећемо моћи да слушамо уживо!

Предраг Живковић Тозовац је у мају прошле године оперисао је каротиду, а убрзо након операције изјавио је да је добро и да нема сумње да ће моћи поново да пева.

Забава 28.01.2020 | 12:12
Легендарног Тозовца више нећемо моћи да слушамо уживо!

Тозовац је сада нажалост испричао да ипак нећемо више имати прилике да га слушамо, бар не уживо, пошто је остао без раскошног гласа.

"Нажалост лекари су ми приликом операције упропастили гласне жице. У почетку сам имао проблем са говором, али ми се срећом он повратио. Сада нормално причам, али не могу да певам. Сада могу само да певушим", рекао је певач и додаје да је одбио да иде на операцију гласних жица.

"Предложили су ми интервенцију на гласницама, али сам скептичан. Надам се да ће се временом саме опоравити. Да сам млађи неколико деценија, веровтано бих патио што не могу да певам, јер је музика мој живот", испричао је Тозовац.

Човек који је отпевао легендарне нумере "Влајна" и "Овамо цигани" истиче да би волео да поново узме микрофон у руке, али додаје и да је након операције наставио да живи као да му је 20 година - излази по кафанама и пун је енергије.

"Надам се да ће ми се глас некако вратити. Кад не бих имао ту наду умро бих!", рекао је Предраг Живковић Тозовац.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

28.01.2020 20:38

Недај се легендо.

ОДГОВОРИТЕ