Певачица само од једне песме зарадила за стан у Београду!

Габријела Пејчев каже да јој је захваљујући "Јужном ветру“ толико скочила цена наступа да ће ускоро купити стан у Београду! Певачица је у филму Милоша Аврамовића отпевала нумеру "Луда по тебе", која је преко ноћи постала хит.

Забава 27.01.2020 | 13:34
Певачица само од једне песме зарадила за стан у Београду!

После великог успеха тог филмског остварења, од прошле недеље се на РТС емитује истоимена серија, те се Габријела поново нашла у жижи интересовања. Претходна година ми је финансијски била веома успешна, пре свега због песме "Луда по тебе". Много сам радила, а тако је и даље. Планирам да од новца који сам сакупила од наступа после премијере "Јужног ветра" купим стан у Београду", каже атрактивна црнка и додаје:

"Филм ми је донео огромну популарност, чак ме је погурао после дуге паузе коју сам имала."

"За две године, колико нисам радила, психички сам зрелија. Песма "Луда" десила ми се у правом тренутку". Нумеру која је обележила филм и серију обожава и Габријелина публика.

"Некад ми траже да изведем „Луда по тебе" и осам пута на наступу. Људи воле кад чују ту песму, па не жале ни пара кад је наручују. То ми кажу и друге колеге. Вероватно и због филма и серије, који су веома популарни", прича певачица.

Габријела признаје да ју је у почетку било срамота што у филму игра бугарску певачицу.

"Крила сам то од свих, јер су ми током преговора за филм продуценти рекли: "Мораш да знаш да ћемо мало да ти карикирамо изглед". Онда сам схватила да ћу изгледати као права певаљка и постидела сам се. Зато сам дуго ћутала о тој улози. После премијере филма, људи су ме масовно таговали на Инстаграму и тако се сазнало", објашњава фолкерка и додала да је сама изабрала песму коју ће певати у филму.

"Кад су ме питали коју бих песму певала у филму, помало незаинтересовано сам рекла: Нека музичари свирају "Луда по тебе". Мислим да је песма и доживела толики успех јер ништа нисам форсирала", сматра Габријела.

Габријела каже да у почетку многи нису ни приметили да се она појављује у „Јужном ветру". - У филму не личим на себе, па ме људи нису препознали. Тек касније, кад се за све то прочуло, почели су да ми прилазе и коментаришу песму и филм", прича Пејчева.

Извор:Ало/Информер Фото: инстаграм принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар