Српкиња однела награду на додели порно Оскара!

Позната глумица филмова за одрасле српског порекла Адријана Чечик и ове године нашла се међу награђенима у овој области филмске индустрије за остварења у 2019. години.

Забава 26.01.2020 | 16:00
Српкиња однела награду на додели порно Оскара!

Додела порно Оскара у избору часописа "АВН" одржана је синоћ по 37. пут у Лас Вегасу, а Адријана убедљиво није имала конкуренцију у категорији "најбоља орал сцена", те је освојила 17. статуу за допринос филмовима за одрасле.

Прошле године Адријана је била номинована у чак 9 категорија, а неке од њих су - најбоља глумица, најбоља сцена аналног секса, најбоља сцена дупле пенетрације, најбоља сцена групног секса, најбоља "тројка" сцена (две девојке и мушкарац), најбоља виртуелна секс сцена, женски извођач године... Ипак, кући тада није понела ниједан Оскар.

Адријана је имала тешко детињство, обзиром да су је биолошки родитељи напустили и да је одрастала у хранитељској породици. Још у раној младости одлучила је да напусти школу и да се запосли као стриптизета.

Пре уласка у порно индустрију тврди да је спавала само с једним мушкарцем, а чим је снимила први филм, постала је звезда.

Глумица је позирала и за разне насловнице, међу којима је и она за магазин "Космополитан", а поносно истиче и своје српско порекло.

Себе видим као Српкињу, Рускињу и Британку - изјавила је једном приликом Адријана.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар