Градски одбори сами бирају са ким ће сарађивати!

У Приједору је одржана ванредна скупштина Градске организације ДНС-а којој је присуствовао предсједник те странке Ненад Нешић. Одговарајући на питања о коалицији он је рекао да она функционише  на републичком и на нивоу Босне и Херцеговине.

Република Српска 25.01.2020 | 19:19
Градски одбори сами бирају са ким ће сарађивати!

На изборну скупштину ДНС-а у Приједору у пратњи свог како је раније написао другог оца,  тигао је и Ненад Нешић предсједник ДНС-а  који је истакао да је овом скупштином у Приједору стављена тачка на приче о свим турбуленцијама како унутар Градског одбора ДНС-а Приједор тако и унутар саме странке.

Ненад Нешић, предсједник ДНС-а је најавио да ће до краја фебруара бити одржана ванредна скупштина Републичке организације ДНС-а гдје ће бити изабран предсједник ове стране у пуном мандату.

Коалиција ДНС-СНСД према ријечима Нешића наставља да функционише.

На изборној скупштини ДНС-а у Приједору гдје је за предсједника Градског одбора након оставке Миленка Ђаковића изабран Драгутин Родић, осим локалних функционера и чланова странке,  присуствовали су претходни предсједник ДНС-а Марко Павић, ДНС-ов министар у Влади Републике Српске Лејла Решић, те посланици у Народној скупштини Републике Српске Душко Ивић, Мирко Совиљ, Дане Малешевић, Славко Глигорић и Александар Главаш.

(БН)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Маде ин Цанада

25.01.2020 18:40

Небитан си, ћаоооооо...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Пашалић

25.01.2020 20:33

У коју год партију да сам прелетио они так изгубе влас

Name

Приједор

25.01.2020 18:42

Мене не представљаш више изгубили сте моје поверење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

25.01.2020 18:58

Никад нам није био интерес народа на првом мјесту, већ лични или интерес партије, ако треба и са ђаволом тикве садимо, преведено на наски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

25.01.2020 19:14

Једино им важно накачити се на буџет и сисати. Боли њих и за РС и за народом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гласач

25.01.2020 19:15

Као гласач Днс -а не могу вјеровати да су Павић и Родиц направили ово што су направили , никад више за Днс

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

25.01.2020 19:23

Овага знамо какав је, али незнам какви су они који га подрзавају. Ко те краде не мозес га подрзавати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

26.01.2020 08:45

Морали су криминал их везе !!криминална партијско коалициона хоботница се увезала за одбрану капитала!сви су пуни као бродови!избори и народ су само фарса иза које се крију!али сад је јавна борба за капитал како да га сацувају! Задрзати њихове институције да их бране !правосудје сипу полицију скупстину одборе праве стабове одбране!!!страсно и то све у 21 вијеку !направили 16:вијек на оциглед медјународне и уз помоц појединаца из медјународне који су радили за њих а не народ! Народ растјеран опљацкан дезорјентисан уцијењен унистен !док се они бахате у својем царству!!!страсно невидјено

Name

ДНС стари члан

25.01.2020 20:09

Није ово лоше Нешићу да ће коалиције правити са свима, то је Марко погријешио. Кад је био најјачи, могао је имати бар десет начелника, Миле би морао ћутати. Већ видим да ће цијели исток Нешић поклопити, мало ће начелника СНСД ту бити подржано. Гарантујем да ће у већини општина бити коалиција ДНС-СДС-ПДП, са већином кандидата за начелника из ДНС. То је логично, већ видим Соколац, Источну Илиџу,Пале, Фочу, Билећу, Рудо, Вишеград, Чајниче, Пијесак, Братунац, Шековиће, Гацко, љубиње, а неће фалити ни колалиција по крајини и Херцеговини.Једино неће Ћосића дирати у Источном новом Сарајеву, у свимосталим општинама, заједно са СДС и ПДП, прегазиће Додикове кандидате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

25.01.2020 20:32

Ма ко це висе са вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРДАН МАСТИЛО

26.01.2020 07:49

То брате Ненаде, ја сам због тебе пристао да пређем из СДС-а и да водим општински одбор ДНС у Фочи. Ја ћу кандидовати за начелника општине мог пријатеља Чедомира Сарића, који је такође теби одан, једног од угледнијих људи у Фочи, који ће имати подршку гласача и из других политичких партија, па чак и СНСД-а. Ти брате Ненаде тражи да СНСД подржи нашег кандидата, то нам је много важно јер смо чули да ће Демос кандидовати Стојановића, а не би нам било добро да они имају бољи резултат од нас, јер народ у Фочи ипак више цијени Сарића, угледног привредника и политичара. Уз мало твоје финансијске подршке побједа нам је сигурна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре мастило

26.01.2020 09:01

Е бас су профитирали са тобом.

Name

М

26.01.2020 10:16

ДНС је постао филијала СНСД и у вецини опстина неце имати свог кандидата за начелнике или градоначелнике вец це подршку дати СНСД. Тако це да буде и у Приједору. Данас политицари изјављују једно а пред изборе це маске пасти, као сто су пале у ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

26.01.2020 11:05

Чим је у ДНС дошао овај идиот и Огњен Тадић, одмах се знала судбина ДНС. Павицу, ти си крив за свеово

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

26.01.2020 11:40

Радовић је нестао очигледно са политичке сцене и из ДНС,од потенцијалног премијера па да највецег губитника избора,и много много преварених људи од стране њега и његове екипе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поглед у буцност?

26.01.2020 19:06

Изгледа да це ускоро толеранција да стигне до тог нивоа да це паметнима бити забрањено да размисљају зато,сто то понизава осјецања ,глупих ,необразованих и похлепних. Да ли то знаци да су неки изнад закона,могу да раде ста хоце јер су изузети од права друства ?

ОДГОВОРИТЕ