Бора Дрљача примљен поново у болницу

- Јесте, Бора је у болници. Тренутно је на интезивној нези...рекла је његова пријатељица.

Забава 24.01.2020 | 12:40
Бора Дрљача примљен поново у болницу

После операције тумора на дебелом цреву у децембру, а онда пре нешто више од недељу дана завршио у болници због тромба, певач народне музике Бора Дрљача, како сазнаје Пинк, налази се на интензивној нези, а његово стање је критично.

Наиме, након операције тромба који се налазио у близини срца, Борини пријатељи открили су да је његово стање стабилно, међутим све се закомпликовало.

- Бора баш нема среће. Све га је задесило у кратком временском периоду. Прво је оперисао тумор, па тромб... Не знам шта да кажем. Ситуација није уопште наивна, а он је сада на интензивној нези. Сви се надамо да ће успети да се извуче из овога - рекао је наш извор близак певачу за Пинк.рс.

Како би проверили ове наводе, новинари Пинка контактирали су Борину пријатељицу и сарадницу Светлану Томић, која је потврдила ова сазнања.

- Јесте, Бора је у болници. Тренутно је на интезивној нези. Баш сам забринута за њега. Надам се да це бити добро и да ће се стабилизовати. Ја и Андрија Бајиц смо у контакту са Бориним сином и са Бором. Бора је велики борац и верујем да ће изаћи као победник. Битно је да је уз њега његова породица, фамилија и сви људи који га воле. Верујем да ћемо Бора и ја ускоро снимити још једну нашу заједничку песму, као што је наш велики хит ''Нагазна мина'' и да ће се он ускоро вратити на сцену - поручила је Борина пријатељица за Пинк.рс.

Подсетимо, Дрљача се врло брзо после прве операције вратио на естраду и тада је на снимању новогодишњег програма говорио о свом проблему.

- Скенер је показао да постоји нешто на дебелом цреву, онда сам отишао на даља испитивања. Тада је утврђено да има полип и још нешто сумњиво, због чега је потребна операција. Све је протекло у најбољем реду и сада се добро осећам - рекао је тада певач, ни не слутећи шта ће га задесити на самом почетку 2020. године.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар