Власник ресторана убио госта након свађе и туче

Новопазарац Нихад Х. (23) убијен је у среду вече током свађе, туче, а потом и пуцњаве у ресторану “Диван”, а полиција је због сумње да га је убио ухапсила власника тог угоститељског објекта А.А. (41).

Србија 23.01.2020 | 20:51
Власник ресторана убио госта након свађе и туче

Према незваничним информацијама Блица, до инцидента је дошло око поноћи када се власник ресторана сукобио са убијеним младићем и његовим пријатељима С. М. (38), Б. Б. (23) и Е. Р. (21).

– Још увијек није познато како се све одиграло, али досадашња истрага показује да су убијени и његови пријатељи извијесно време били у ресторану, да су конзумирали алкохол и да је у једном тренутку њихово понашање засметало власнику. Дошло је до расправе, А. А. је желио да их избаци напоље, а онда је близу излаза почело “кошкање” и гурање којем се прикључио и Е. А. (26) – каже извор из истраге.

Комешање је прерасло у тучу током које је А. А. је користио пиштољ, Нихада Х. погодио је у стомак, С. М. у ногу, а Б. Б. у руку. Том приликом А. А. је убоден ножем у леђа, а Е. Р. повређен у предјелу главе. Да ли је власник “Дивана” потегао оружје након што је убоден ножем или прије тога, још увијек није познато, као ни то ко му је нанио повреде сјечивом.

Сви повријеђени су пребачени у новопазарску Општу болницу, али је Нихад након скоро три сата борбе љекара да му спасу живот подлегао повредама.

– Остали повријеђени су хируршки збринути, саниране су повреде, ван животне опасности су и њихово здравствено стање је стабилно – казали су из Опште болнице.

Због учествовања у тучи, новопазарска полиција ухапсила је Е.А, као и М.П. (56) због сумње да је помогао А.А. након пуцњаве.

– Њих двојица се сумњиче да су, прије него је полиција дошла на лице мјеста, уклањали поједине трагове. Такође, сумња се да су они или да је један од њих сакрио оружје којим је извршено убиство. Пиштољ је пронађен претрагом терена, двадесетак метара од ресторана – додаје извор.

(Блиц)

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мики,

23.01.2020 20:27

Пице је за паметне, .

ОДГОВОРИТЕ