Синанова ћерка брани мртвог оца па жестоко узвратила Љуби!

После Аличићеве изјаве да је покојни фолкер дрогом уништио Џеја Рамадановског, реаговала наследница легендарног певача, која му је жестоко одговорила.

Забава 23.01.2020 | 16:12
Синанова ћерка брани мртвог оца па жестоко узвратила Љуби!

Једна реченица била је довољна да се покрене нови рат на естради, овог пута између Љубе Аличића и ћерке покојног Синана Сакића.

Све је почело тако што је глумац Сергеј Трифуновић написао твит у којем је рекао да је чуо Аличићеву причу како је Синан уништио Џеја Рамадановског. После тога, објављен је и Љубин интервју у којем је он потврдио своје речи и објаснио да их је уништила дрога. Његове речи, очекивано, погодиле су Синанову ћерку Ђулкицу Сакић.

У разговору за Курир она је изнела низ тешких оптужби на рачун Аличића, који се некад дружио с њеном породицом.

- Мој отац је био балканска звезда, могао је свачију песму да отпева, али његову нико никад није могао, поготово не Љуба, који је цео живот био љубоморан на рад мог оца! Пунио је хале, стадионе, кад год је то пожелео, а Љуба је пунио шабачку махалу код Лиле и околне комшијске куће! Звезда никад није био! Синан је институција за њега, био и биће у његових наредних милион живота! Мој отац све што је радио, радио је јавно, никад ништа није крио, али се никад није забављао и спавао с малолетницама!

У преводу, није био педофил! Мој отац никад није морао да пљује и гази по мртвима да би добио медијски простор, али миш је изашао из рупе, дао изјаву и сад може да се врати у мишју рупицу из које је измилио - у даху је рекла она и наставила:

- Љуба је лош човек, лош колега и Синану није и никад неће бити ни до колена! Јадно и бедно је то што је себи дао за право да пљуне на мог оца, који му не може одговорити! Ја могу и увек ћу се борити против олоша као што је он! Кеби он може под прозор да пљуне, а да не причам о остатку људи које је прозвао!

Ана Бекута је дама и истинска звезда, као и Босанац, изузетно добар човек, господин за Аличића! Дарко Лазић је певачина за Љубу, пева милион пута боље од 70 одсто певача. Срамота!

Уместо да их коментарише у позитивном смислу јер су сви бољи од њега, он их пљује! То само говори колико је то лош човек. Љуба је трећеразредни певач који је цео живот љубоморан на Шабанов и Синанов успех - закључила је Сакићева.

Кад смо позвали Љубу, био је затечен оним што је Ђулкица рекла за њега. - Молим? Не разумем зашто је она љута? Па ја никад ништа лоше нисам рекао за Синана, не знам одакле то! Ми смо били добри, пријатељи, ја сам њега изузетно поштовао. То је вероватно неко измислио моје речи, али не треба Ђулкица да верује у то. Што ме није позвала да пита јесам ли то изјавио. То је безобразлук - каже Аличић.

Извор: Курир.рс Фото: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар