Жики комунална полиција упала у стан па га казнили због Цеце!

Саша Јакшић, познатији као Жика, продуцент "Гранд продукције", добио је казну за ремећење јавног реда и мира због тога што је у ноћи између недеље и понедељка пуштао музику на разглас, због чега су се побуниле комшије.

Забава 23.01.2020 | 15:07
Жики комунална полиција упала у стан па га казнили због Цеце!

Јакшић је славио крсну славу Светог Јована и тим поводом у новој кући на Бежанијској коси организовао је музику уживо, што је изазвало револт код суседа који су га пријавили полицији.

"Журка је почела око 21 час, чуло се да певају Ацо Пејовић и Светлана Цеца Ражнатовић и комшије су, знајући да човек слави славу, биле толерантне, али само до поноћи. После тога неколико комшија са истог спрата је дошло код Жике и замолило га да утиша музику јер мала деца не могу да спавају. Сваком је љубазно одговорио да хоће, али музику није гасио", рекао је добро обавештен извор.

"Када су изгубиле стрпљење, комшије су позвале комуналну инспекцију. Биле су кивне што нема обзира према деци и старим људима који живе у том комплексу, али нису имале обзира да човек један дан у години обележава крсну славу. Можда комунална не би ни одреаговала да за исту адресу није стигло више позива".

Полиција је изашла на лице места и уверила се да је музика гласна. Рекли су му да сместа мора да је угаси и да у стамбеној згради у то доба ноћи не може да буде толика бука. Тада је угасио музику и славље се завршило.

"У ствари, били су људи, љубазно су ме замолили да утишам и ја сам то учинио. Нисам ја толико гласно пуштао, него неко је отворио прозор у мојој кући и вероватно су комшије зато чуле. Жао ми је ако је неко имао непријатност због тога", рекао је Жика.

Извор: Курир/С.Телеграф  Фото: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар