Миле у Базелу нападнут због опсесивне девојке!

Након што је испливао снимак на ком се види да пијани гост обара Милета Китића са бине и удара га, певач је објаснио да је до инцидента дошло јер није отпевао песму коју је дотични тражио.

Забава 22.01.2020 | 21:41
Миле у Базелу нападнут због опсесивне девојке!

Међутим, у медијима су се појавиле нове информације које говоре у прилог томе да се иза инцидента крије другачија прича.

Према изворима из Базела, где је дошло до напада, момак је наводно насрнуо на Милета због своје веренице која је, наводно, луда за певачем.

"Тај момак и његова девојка су верени од летос, међутим, она је опседнута Милетом. Ко шта ради, она само виси на телефону и гледа Милетове спотове и интервјуе", започиње извор из Базела пише Скандал, а преносе медији. 

"Она је инсистирала и да иду на Милетов наступ те вечери и вереник јој је испунио жељу. Потом је тражила и ту спорну песму која је била окидач за напад, међутим, све време Милетовог наступа она је као навијена веренику причала те Миле легенда, те изгледа топ за своје године, те како се негује и модерно облачи.... Ма баш је претерала и дечка је, разуме се, то излудело! А још када је пришао да тражи песму и Миле му рекао да ће је отпевати касније, пао му је мрак на очи. Био је у фазону: "дави ме ова моја са тобом, а још и ти сад не можеш да певаш". На све то био је и припит и ето белаја. Срећа да је обезбеђење било близу бине и да је Миле прошао без последица. Само га је оборио и деловало је као да га је ударио, али ништа страшно. Ето шта жене направе, а после им крив ђаво. Прича се да је момак и њу ударио, али у то нисам сигуран. Жао ми је Милета, човек је извукао дебљи крај, а нит је лук јео, нит га је мирисао", завршава извор.

Извор: Курир.рс/Сцандал Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар