Мој Маркет организује пузијаду за бебе

У суботу, 1. фебруара, трговачки ланац мојМаркет организује пузијаду за бебе, којом ће означити крај пројекта „Вратиле се роде”.

Република Српска 22.01.2020 | 12:57
Мој Маркет организује пузијаду за бебе

 За дружење уз много забаве и радости, родитељи са подручја Бањалуке могу пријавити своје бебе путем мојМаркет Фацебоок странице или на инфо пулту мојМаркет трговине у Делта Планету, гдје ће се догађај и реализовати. Све што је потребно јесте да доставе име, презиме и узраст бебе. 

Почетак дружења предвиђен је за 11 часова, а стартни бројеви за учешће у пузијади моћи ће се преузети на лицу мјеста, у периоду од 10:30 до 11 часова. Посебан дио догађаја биће припремљен и за тате које буду жељеле да покажу своје вјештине превијања бебе, са могућношћу освајања поклон бона у износу од 100 КМ за куповину у мојМаркет трговинама. 

За све учеснике пузијаде предвиђени су поклони које су обезбиједили организатор догађаја и бренд Виолета, партнер трговачког ланца мојМаркет у пројекту „Вратиле се роде”. 

„Пројекат Вратиле се роде први пут је реализован у прољеће 2016. године, у нешто мањем обиму. Наставак пројекта услиједио је са првим даном прољећа 2018, у континуитету је трајао до краја 2019. године и обухватао је подручје општине Бањалука.

У периоду од 22 мјесеца обрадовали смо преко 3260 породица поклон пакетима који су садржавали артикле корисне за родитеље и принове у првим мјесецима заједничког живота.

Посебну захвалност дугујемо нашим запосленима у мојМаркет трговинама, који су додјељивали поклон пакете, те нашим партнерима, бренду Виолета, који нас је подржао од самог почетка пројекта и особљу Клинике за гинекологију и акушерство УКЦ РС,” навела је Александра Марковић, портпарол трговачког ланца мојМаркет.

У склопу догађаја, за малишане су припремљене и друге радионице – исцртавање лица, дружење са Фазонком Балонком, пуззле и цртање. Организатори очекују добар одазив на дружење за памћење, 1. фебруара у тржном центру Делта Планет, од 11 часова. 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар