Раул Браво: Моја савест је мирна, живим здрав живот

Шпански фудбалер Раул Браво којег су грчки медији 'означили' као могућег атентатора на Дарка Ковачевића, ужаснут овим сазнањем, коначно се огласио.

Фудбал 20.01.2020 | 11:47
Раул Браво: Моја савест је мирна, живим здрав живот

Шпанац је одмах на почетку нагласио да је у одличним односима са Дарком Ковачевићем.

"Те ствари не утичу на мене, али моја породица чита све што се пише и боли ме. Дарко ме је позвао, разговорали смо о свему, питао ме је како сам због овог лудила, како је моја породица. Били смо цимери и имамо добар однос. Нетфликс би од овога направио серију", казао је Браво, а пренела шпанска "Марка".

Фудбалер истиче да је шокиран сазнањем да је 'наредио убиство Дарка Ковачевића'.

"Запрепаштен сам, јер таблоиди у Србији пишу да сам наредио убиство Дарка Ковачевића. Оно што се није продавало, одједном почиње да се продаје јер се објави да сам ја хтео да убијем Дарка. Понављам, ми имамо добар однос. Ово је лудило што се дешава. Моја породица је уплашена, али сам знао да ће се Дарко насмејати на све ово. Требало му је два дана да ме позове и то је све због чега могу да му замерим", открио је Браво, а пренели шпански медији.

Шпанац је потом прокоментарисао напад на Ковачевића у Атини.

"Није у проблемима ни сам не зна шта се дешава. Зарадио је много новца играјући фудбал, рекао сам му да буде миран. Познавајући Дарка мислим да је то био покушај пљачке. Не могу да замислим да неко жели да га убије. Питају ме људи зашто не тужим медиј који је објавио да сам умешан у покушај убиства, али то не би донело ништа добро. Не треба ја да чистим своје име, људи који ме знају - знају ко сам и какав сам. Моја савест је мирна, забављам се играјући фудбал и живим здрав живот", поручио је на крају Браво.

(Курир спорт)

 

Коментари / 0

Оставите коментар