Бијељина: ГО ПДП-а обиљежио крсну славу

Градски одбор ПДП - а Бијељина обиљежио је крсну славу - Богојављење и двадесет година постојања и рада овог одбора:   

Република Српска 19.01.2020 | 17:30
Бијељина: ГО ПДП-а обиљежио крсну славу

"ГО ПДП-а Бијељина је један од наших традиционално најстабилнијих и најзначајнијих одбора, а и данашње окупљање, уз велики број чланова и пријатеља, показује да ПДП у Бијељини ужива снажну подршку", рекао је предсједник ПДП - а Бранислав Бореновић.

Он је истакао да очекује да ПДП у Бијељини на локалним изборима оствари одличан резултат и остане неизоставан фактор краирања политика у овом граду: 

"Међутим, оно на чему ми инсистирамо и не одустајемо, јесте измјена Изборног закона. Само на тај начин ћемо осигурати да глас сваког човјека буде у складу са његовом вољом, а изборни процес регуларан и фер", нагласио је Бореновић.

Он је члановима ПДП-а у Бијељини и свима који данас прослављају крсну славу упутио честитку уз жељу да нас воде мудрост и снага да се одоли свим изазовима. 

Предсједник Градског одбора ПДП-а Бијељина Славиша Марковић рекао је да је данашња прослава двоструко значајна: 

"Данас прослављамо нашу крсну славу, али и двадесет година ПДП-а у нашем граду. У ових двадесет година израсли смо прво у респектабилну партију, а затим и у један од кључних политичких субјеката у Бијељини. Наредне године ће нас бити још више, а прије тога, у октобру, остварићемо најбољи резултат у претходних двадесет година и остати политичка снага која ради на добробит свих грађана Бијељине", рекао је Марковић.


 
Кум славе био је Ненад Лалић, а прослави и обиљежавању јубилеја присуствовали су градоначелник Бијељине Мићо Мићић, потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак, народни посланици и представници политичких партија из Бијељине, многобројни пријатељи, чланови и симпатизери ПДП-а.

(Информативна служба ПДП-а)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Рв

19.01.2020 17:32

Толико сте успјешни у Бјељини да је Мићо Мићић 20 год градоначелник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.01.2020 18:03

А гдје су то они на власти хахаха па то је партија као И њихов нови Михаљица прислањају се гдје год могу а нико И ниста

Name

Ре

19.01.2020 18:05

Ма немој тако сад су ојацани Михаљицом сад це проц ценсус хаха

Name

Масала

19.01.2020 18:59

Гдје вам је Младен бруке умисљене,све вас је од картона направио и сад мислите да сте фаце !!!!!Фујјјјјј ко вам да глас,кад не поштујете историју тако нећете ни будућност тако још једном фујјјјјјјјј!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

19.01.2020 22:00

Па Младен је дезертирао , чим се узбуркало, отишао код Чубре, а Чубра га испалио ....

Name

Горан пр

20.01.2020 08:45

Жао ми је овог народа што је морао доћи да гледа и слуша разне бљувотине од људи који никад ништа у животу урадили нису. Некада је било бољих људи у овој странци. Али ваљда је тако и у другима. Жалосно је што нас у Бијељини воде они који су најгори.

ОДГОВОРИТЕ