Преминуо и други младић након тешке саобраћајке

Двадесетогодишњи мушкарац иницијала И.М. преминуо је у Универзитетском клиничком центру у Тузли након тешке саобраћајне несреће која се догодила на дијелу магистралног пута Тузла – Сребреник у мјесту Чанићи, потврђено је из Оперативног центра МУП ТК.

Вијести 18.01.2020 | 16:31
Преминуо и други младић након тешке саобраћајке

Јутрос у 2:50 сати дошло је до саобраћајне несреће у којој су учествовали аутомобил марке Мерцедес којим је управљао И.М. и аутобус за чијим се воланом налазио 56-годишњи К.Е.

Из Оперативног центра МУП ТК су потврдили да је на мјесту догађаја смртно страдао 29-годишњи И.А., док су тешке тјелесне повреде задобили 20-годишњи И.М. и 20-годишњи А.А.

Повријеђени младићи су санитетским возилом превезени у Клинику за хирургију Универзитетског клиничког центра у Тузли, а како су казали из Оперативног центра МУП ТК, повредама је подлегао и И.М., док се други младић сада налази у Клиници за анестезиологију и реаниматологију.

Према незваничним информацијама, у овој саобраћајној несрећи смртно су страдали Ирмел Арнаутовић и Илдахид Малкић из мјеста Тиња код Сребреника, док је повреде задобио Анел Арнаутовић.

Увиђај су на мјесту догађаја обавили службеници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Тузла и дежурни кантонални тужилац.

(клиx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СТРАСНО

18.01.2020 16:34

Велика туга. Одлази младост сваки убога дан. Лака им земља а породици сауцесце

ОДГОВОРИТЕ