Спремила је венчање од 35.000 евра али младожењу још није нашла!

Рејн Френклин (39) је мајка четворо деце и провела је последње три године планирајући своје венчање од 29.000 фунти, пише Тхе Сун.

Занимљивости 18.01.2020 | 17:17
Спремила је венчање  од 35.000 евра али младожењу још није нашла!

Она се одлучила за голубље сиву, белу и црну комбинацију боја на венчаници и пажљиво изабрала букет, хаљине за деверуше и две венчанице: једну коју ће носити преко дана, а другу за вече.

Једини проблем је то што је Рејн сама и није била ни на једном састанку две и по године.

Ипак, то је није спречило да до сада потроши 2.800 фунти од своје зараде која износи 12.500 фунти, на свој велики дан. Она планира да на своје венчање потроши 29.000 фунти, чак и ако то буде значило да ће радити прековремено како би себи могла да приушти све што је испланирала.

Дакле, чим је њен мушкарац из снова запроси, спремна је да одмах оде пред олтар.

"Само желим савршено венчање. Мој целокупни прорачун за свадбу је 29.000 фунти и надам се да ће ми и младожења помоћи око плаћања", каже Рејн.

"Знам да људи мисле да сам луда, али ја сам, једноставно, добро припремљена", додаје.

Последњу везу имала је пре пар година, а завршила је када је њен тадашњи партнер отишао и рекао да је уморан од њене приче о припремама за венчање.

Сада одбија да се виђа с било ким ко не жели одмах да се венча с њом.

Објаснила је: "Потпуно сам опседнута венчањем. Сама сам, немам мушкарца, али када га коначно будем имала, све што треба да уради јесте да се појави пред црквом."

Рејн је први пут постала опседнута венчањима када је имала само 6 година и читала бајке као што је Трнова Ружица.

Кад је одрасла, почела је да планира венчање и обишла је 17 салона венчаница како би пронашла ону савршену, посетила 10 потенцијалних места на којима би се венчање одржало (на крају се одлучила за један замак из 18. века) и потрошила је 2.800 фунти.

Чак се и састала с особљем како би испланирала венчање до детаља.

"Биће тост, паштете, коктели, свадбена торта имаће три спрата. Такође ћу имати колачиће на којима ће бити фотографије младожење и мене", каже Рејн.

Медени месец био би у Дубаију. Позивнице које ће слати су 10 фунти, а Рејн ће имати 50 званица, док је будућем младожењи "допуштено" 20.

"Зависна сам од венчања и одлучна сам у намери да имам своје вјенчање из снова", наставља она.

Рејн је била у дужим везама два пута, из прве има једно дете, а из друге три, али нико није хтео да јој приушти венчање из снова, па је на крају остала сама.   

Извор: Србија Данас

Коментари / 0

Оставите коментар