Воцап престаје са радом у фебруару на овим уређајима

Воцап, најпопуларнија апликација за дописивање на свијету, од јануара ове године престала је да ради на Виндовс телефонима, а исто ће се ускоро догодити и на неким Епловим уређајима.

Вијести 18.01.2020 | 11:58
Воцап престаје са радом у фебруару на овим уређајима

Многе моделе мобилних телефона чека слична судбина, будући да апликацију очекује велико ажурирање. Старије верзије Андроида и иОС оперативних система од 1. фебрара више неће имати приступ апликацији.

Из Воцапа кажу да је овај селективни избор уређаја на којима ће апликација радити потребан како би се омогућила безбједност корисника. Корисницима савјетују да оперативне системе на својим мобилним уређајима ажурирају на најновије верзије, и провјере је ли се њихов паметни телефон нашао на попису.

Након 31. јануара одређене функције апликације престаће с радом. У објави на свом блогу из Воцапа су истакли да се више неће моћи креирати нови налози или поново верификовати стари с мобилних уређаја које покрећу стари оперативни системи с наведеног пописа.

Крајем јануара Воцап неће радити на Ајфон мобилним уређајима који користе оперативни систем иОС 8 или неку старију верзију, а овдје можете прочитати о којим је уређајима ријеч те подржавају ли нови софтвер:
– иПхоне 6/ иПхоне 6 Плус – може се ажурирати на иОС 9 и користити Воцап

– иПхоне 5/ иПхоне 5с/ иПхоне 5ц – може се ажурирати на иОС 9 и користити Воцап

– иПхоне 4с – може се ажурирати на иОС 9 и користити Воцап

– иПхоне 4 и старији модели – не може се ажурирати на иОС 9 и користити Воцап

(Слободна далмација)

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

18.01.2020 13:10

Јавите се у ПРОИНТЕР да се ријеши проблем.

ОДГОВОРИТЕ