Бивши фудбалер убио супругу пред дјецом

У Ибсу на Дунаву (Доња Аустрија) у сриједу увече Аустријанац румунског поријекла на смрт је избо своју дугогодишњу партнерку Румунку Габријелу П. (42).

Свијет 16.01.2020 | 21:55
Бивши фудбалер убио супругу пред дјецом

У вријеме бруталног злочина у стану је био њихов заједнички син (16) који је и пријавио злочин и осамнаестогодишња кћерка убице из претходне везе.

Убица је аустријско држављанство добио 1999. године, а некада је био фудбалер као и његов брат који је данас познати тренер и ловац на фудбалске таленте.

Он и Габриела су живјели у дугогодишњој ванбрачној заједници и већ неко вријеме су реновирали породичну кућу. Комшије кажу да ништа није слутило на трагедију, да су радили заједно у истој фирми и да су често заједно шетали пса.

Убица је ухапшен у кући и у почетку је одбијао да да изјаву, али је послије више сати ипак признао злочин. Он је рекао да је Габријелу преклао због љубоморе. Међутим није јасно да ли је то урадио зато што је сумњао да га вара или зато што је намјеравала да га остави, преноси Курир.

Ово је прво убиство жене у 2020. години којим се наставља крвава серија. Наиме у Аустрији је прошле године убијено чак 34 жене. Прошлогодишњи јануар Аустријанци ће памтити јер је било пет убистава. У Доњој Аустрији убијене су чак четири жене, а једна жена је убијена у Бечу.

У Амштетену 8. јануара супруг је са 38 убода ножем усмртио своју супругу, дан касније такође ножем убијена је жена 50) на маркету Крамбах.

(Агенције)

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нострадамус

17.01.2020 06:33

Али се за сва убиства знају изврсиоци.Тако да неко не би упоредио како је тако и у Аустрији а не као код нас.Ко је убио Круница несто се ради на том слуцају.Али ко је убио Давида па Дјуровица и друге гдје се крију убице.

ОДГОВОРИТЕ