Сека Алексић открила где ће се породити други пут али остале детаље!

Певачица Сека Алексић увелико је у деветом месецу трудноће, због чега с нестрпљењем дочекује другог сина. Како сазнајемо, читава породица је усхићена јер овог пута у дочеку бебе учествује и мали Јаков, који данима прави план.

Забава 16.01.2020 | 19:13
Сека Алексић открила где ће се породити други пут али остале детаље!

Након што је пре неколико дана направила журку пред долазак бебе на којој је окупила све блиске пријатељице, певачица се труди што више да одмара како би сачувала снагу за порођај и прве дане са бебом. Собица и ствари за бебу увелико су спремни, па је Исак добродошао у сваком тренутку.

- Сека ће се породити у Београду, како је то учинила и први пут. Овог пута порођај је дочекала много мирније јер зна шта је чека, док се са Јаковом свега прибојавала. Она и Вељко су отпочетка њене трудноће причали сину Јакову о доласку брата и све се чини да неће бити љубоморан, али се то никада не зна. Јаков је дете које је имало пуну родитељску пажњу и са којим су се обоје играли у сваком слободном тренутку. Сада ће ипак морати да схвати да има друштво - каже наш извор близак певачици.

Сека се из медијске помпе повукла убрзо након што је затруднела и отада није давала изјаве у јавности. Томе је остала доследна до порођаја.

- Сека је радила неколико месеци након сазнања да је трудна, али је након тога одлучила да стави тачку и на наступе и на експонирање. Потпуно се посветила трудноћи и Јакову са којим је проводила највише времена. Одавно су на њену адресу почели да стижу поклони са свих страна за Исака, како су Вељко и Сека одлучили, да се зове други син. Међу поклонима је било доста ствари, али и играчака и опреме за собицу за малишана. Наравно, и Јаков је сваки пут добио за себе нешто како се не би осетио запостављеним. Међутим, Сека је свакако желела да кутак за бебу опреми сама и тако је и учинила. Сада је већ искусна мајка и зна шта је то што ће јој у првим данима највише требати. Малишан иако још није дошао на свет има прегршт играчака, гуралица, колица и гардеробе.

- Већ месец дана у Секином дому је позитивна трема због доласка бебе. Иако је све спремно, Сека стално проверава списак неопходних ствари. С друге стране, Вељко и Јаков увелико праве стратегију како да певачицу и новог члана обрадују и како да украсе кућу пре њиховог доласка из болнице - каже наш извор.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хвала Андјели сто је ове фотке претворила у бајку! ? @декорацијеандјела @тортеандјела

А пост схаред бy СЕКА АЛЕКСИЋ (@сека_алексиц) он

Како сазнајемо, као и до сада, Сека и Вељко ће сами бринути о беби, али ће у почетку имати малу помоћ док се читава породица не навикне на новонасталу ситуацију. Кад се Јаков родио, Сека је била посвећена само њему и није било потребе за дадиљама, али сада ће у кући већ бити два дечака и она жели подједнако да се посвети обојици.

Сека је у неколико наврата на друштвеним мрежама показала како њен наследник љуби стомак у жељи да брат дође што пре. Алексићевој су многе труднице позавиделе на фигури коју је одржала током трудноће, али и осмеху који није скидала са лица.

Сека планира брз повратак

Сека је позната као велики радохолик и сви су убеђени да неће бити годину дана на породиљском одсуству.

- Како се шушка, Секи је већ понуђена песма којом ће се вратити после порођаја и сви предвиђају да ће бити хит. Ипак, датум свог повратка и песму она још увек крије јер би волела да то буде право изненађење за њену публику - каже наш извор.

Извор: Блиц/ Ало Фото: инстаграм принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Секо

16.01.2020 21:43

Нека је са срецом долазак принонове у вас дом.Зивели стотину година.

ОДГОВОРИТЕ