Украо кола Хитне помоћи јер није хтео таксијем да се врати кући!

Медицински радник Ијан Бенет (48) из Велике Британије украо је кола хитне помоћи јер није хтео пијан таксијем да се враћа кући.

Занимљивости 16.01.2020 | 16:08
Украо кола Хитне помоћи јер није хтео таксијем да се врати кући!

Како преносе бртиански медији Ијан Бенет (48) звао је из телефонске говорнице Хитну помоћ пошто се враћао из бара, тврдећи да неко има срчани удар.

Када су медицински радници стигли на место узбуне, његове колеге са којима је пио претварале су се да неко од њих има инфаркт.

Он је искористио тренутак, увукао се у возило и одвезао га 27 километара из Честер ситија до Ранкорна и оставио га крај пута.

Полиција је возило нашла коришћењем камера и сателитске навигације, а затим утврдила да је Бенет, који је 18 година био запослен у амбулатној служби, одговоран за крађу и ухапсила га.

Тако да је осуђен је на 18 месеци робије пошто јер је као прво лажно позвао екипу Хитне помоћи, а као друго мортус пијан украо возило и одвезао се близу куће, јер није хтео да се враћа таксијем.

Бенету је раније одузета возачка дозвола због конзумирања алкохола, а суд му је наложио да мора да плати 3.000 фунти (око 3.500 евра) казне због штете на возилу Хитне помоћи.

Такође, некадашњи медицински радник је отац четворо деце, а његов адвокат рекао је да је због овог догађаја велику штету претрпео његов брак.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар