Дара снимила нови секси видео, није могла да одоли!

Дара Бубамара је нашој јавности сада позната не само по својим песмама и по певању, већ и по бројним секс скандалима, као и имиџу који почиње да подсећа на имиџ не певачице, већ порно диве.

Забава 16.01.2020 | 15:09
Дара снимила нови секси видео, није могла да одоли!

Наиме, певачица се ни после три порно скандала није примирила, већ је сада синимила наводно нови видео, а судећи по њеним коментарима, овај је још и експлицитнији.

Наиме, она је недавно у једној емисији рекла како је пре само неколико дана снимила нови видео јер није могла да одоли пошто је веома уживала, па је желела да то забележи.

- Моја Дара је скроз опичена! Ето, поново се снимала, али сада није сама, већ са мушкарцем. Рекла ми је: "Нисам могла да одолим, то је јаче од мене!" - прича Дарина другарица.

Бубамара јој је до детаља испричала своје егзибиције из спаваће собе.

- Секс им је био толико добар да је Дара у једном тренутку предложила да се сниме како би имала успомену. Њен партнер је пристао, па су укључили камеру на телефону и снимали акцију која је трајала десетак минута - прича певачицина другарица и наставља:

- Дара ми се похвалила да је снимак "топ топова", али да се успаничила да не процури у јавност, па га је одмах обрисала. Познајем је добро и не верујем да је то учинила! Не би ме изненадило да се на интернету ових дана појави тај снимак, па да ми она опет кука да јој је живот упропашћен - рекла је другарица на крају.

Извор: Информер Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар