Ана Николић завршила албум, па частила себе одмором од 20.000 евра!

Ана Николић је званично завршила припрему повратничког албума "Клиника" па је том приликом частила себе и кћерку Тару скупоценим одмором!

Забава 16.01.2020 | 13:07
Ана Николић завршила албум, па частила себе одмором од 20.000 евра!

Певачица је у моменту неодлучности у одабиру две егзотичне дестинације за одмор, решила да уплати обе.

Она тренутно ужива са мезимицом у лепотама Тајланда, а претходно се башкарила по Дубаију.

- Ана је још прошле године испланирала да ће чим сними нови албум са Таром отићи на неку далеку дестинацију. Пошто није могла да се одлучи где ће, отишла је на чак две егзотичне дестинације. Најпре су биле у Дубаију, а затим продужиле у Тајланд. За хотеле, храну и превоз Ана је искеширала чак 20.000 евра. Спавале су у најскупљим хотелима. Ана је боравак у Дубаију искористила за један већи шопинг, где је почастила и себе и Тару бројним крпицама. Себе је поновила одличним комадима, који јој сада сјајно стоје јер је доста смршала. Чим се врати са одмора, објављује нови албум и посветиће се његовој промоцији. Планира да почне и с наступима, тако да јој је овај одмор преко потребан да напуни батерије и припреми се за све што је очекује." рекао је извор.

Ана је рекла да обожава овакве дестинације и да заиста ужива у свом одмору, а посебно је заволела тајландску кухињу и масаже.

Извор: Ало.рс Фото: Ало/Е-стоцк

Коментари / 0

Оставите коментар