Двије саобраћајне незгоде изазвали малољетници

Два малољетна лица из Рогатице украла су аутомобил на паркингу у овој пштини и изазвала саобраћајну незгоду оштетивши "голф четири" који је био ту паркиран, а затим су, због неприлагођене брзине, слетјели са коловоза и ударили у бетонски стуб усљед чега се возило запалило.

Република Српска 15.01.2020 | 13:24
Двије саобраћајне незгоде изазвали малољетници

Наиме, Полицијској станици Рогатица јуче је пријављено да је у мјесту Биљино Поље у општини Рогатица непозната особа путничким аутомобилом марке фолксваген џета ударило у бетонски стуб ограде дворишта приватног власништва, усљед чега је избио пожар на возилу које је у потпуности изгорјело.

Полицијски службеници су оперативним радом дошли до сазнања, да се у везу са наведеним догађајем доводе два малољетна лица из Рогатице.

"Лица су су истог дана на паркинг простору у Рогатици одузели туђе моторно возило и исто неовлаштено употријебили за вожњу и тако изазвали саобраћајну незгоду оштетивши возило марке фолксваген голф 4, које се налазило на истом паркингу, а затим наставили даље кретање и усљед неприлагођене брзине слатили са коловоза, ударили у бетонски стуб, усљед чега се возило запалило", саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

(Независне)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

...

16.01.2020 00:58

Сва срећа, па ће и они у Њемачку, чим постану пунољетни.

ОДГОВОРИТЕ