Лукасова девојка тврди: Потукли смо се реаговала и полиција!

Аца Лукас направио је скандал у Црној Гори када се наводно потукао са својом девојком, извесном Николијом Нином Лачевић, која је пореклом из Подгорице, а инцидент се догодио другог дана Божића, 8. јануара, у раним јутарњим часовима.

Забава 14.01.2020 | 21:03
Лукасова девојка тврди: Потукли смо се реаговала и полиција!

Лукас и атрактивна бринета су се наводно прво жестоко посвађали, након чега је дошло и до физичког окршаја у једном познатом будванском хотелу.

Аца и Нина се виђају од јануара прошле године искључиво у Црној Гори, јер је Лачевићевој забрањен улазак у Србију. Овај инцидент се догодио после његовог наступа, а детаље те вечери испричала је Николија.

- Није ми пријатно да говорим о томе, али пошто се Лукас понео нељудски према мени, објаснићу о чему се ради. Он је допутовао код мене почетком недеље и заједно смо били на његовом наступу у Никшићу. Дан после смо отишли у Будву, где је такође имао тезгу. Све је било у најбољем реду до тренутка када је требало да крене на наступ. Није му се радило, па сам му поручила: "Ајде, бре, не могу ја уместо тебе да певам". Био је нервозан јер га је болео желудац, а и ја сам била мало нервозна пошто нисам хтела да идем, али, ето, кренули смо и он је почео да пева. У паузама ми је приговарао да сам превише озбиљна и да не гледам у њега док наступа - прича Нина.

У бекстејџу ми је рекао: "Озбиљно си ми покварила наступ". На то сам му узвратила: "Шта си ти мислио, да ћеш ти оком, а ја скоком. Ако си навикао да све цуре јуре за тобом, да ти падају под ноге, моле, ја нисам таква". Нисам желела да слушам његово приговарање, па сам отишла у ауто да га сачекам. Кад смо стигли у хотел, рекао ми је да се због таквих ствари свађао са женом и да не треба да се понавља историја. Подсетила сам га да је он звао мене, а не ја њега и да не изиграва дрипца и мангупа. Почео је да се дере, а ја сам га упозоравала да снизи тон. Тада ме је одгурнуо и пала сам на ладицу поред кревета - рекла је атрактивна бринета.

- Наставили смо да се свађамо, ударамо једно друго. Њему је толико позлило да му је ишла вода на уста, уплашила сам се да није епи-напад, па сам му дала газирани сок да попије. Убрзо је дошла полиција, а ја сам у станици рекла да смо имали вербални окршај јер ми га је било жао, пошто ме је до тамо преклињао да га не оптужим због тога што већ има проблем са насиљем. Нисам хтела да останем с њим, па сам се вратила у Подгорицу. У путу сам повраћала, па сам отишла директно у болницу и урадила лекарске прегледе - објаснила је Нина за Српски Телеграф.

Атрактивна бринета је ипак одлучила да поднесе пријаву против фолк певача.

- То је заслужио јер је испао ђубре. Није било потребе да се тако понаша. Све смо могли да решимо. Није било потребе да се тако бацакамо по поду и да долази полиција. Ми се свађамо, миримо већ годину дана, али ја нећу да трпим његове будалаштине - закључила је Нина.

Немам коментар на то - рекао нам је кратко Лукас након што смо га позвали за коментар на оптужбе његове девојке.

Извор: Телеграф.рс Фото: приватна  архива

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

14.01.2020 20:35

Јој Лукас и његове девојке.Он вец у годинама,а оне са њим само из користи.Фуј.

ОДГОВОРИТЕ