Српска Нова година код Ражнатовића: Цеца и Лукас запевали

Певачица Цеца Ранатовић прославила је Српску Нову годину у кругу породице и пријатеља у својој вили на Дедињу, где су до раних јутрањих часова славили.

Забава 14.01.2020 | 17:03
Српска Нова година код Ражнатовића: Цеца и Лукас запевали

У дому Ражнатовића православну Нову годину дочекала је Анастасија са дечком Ђорђем Куљићем, <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/вељко-разнатовиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Вељко и <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/богдана-родиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Богдана, као и њена сестра Бојана Родић. Поред чланова породице слављу је присуствовала Анастасијанина другарица Невена, директор ЦЕБЕФ-а <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/дамир-хандановиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Дамир Хандановић, као и певач <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/аца-лукас" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Аца Лукас.

Цеца, њена породица, као и пријатељи, били су видно расположени, а домаћица је била без трунке шминке са широким осмехом на лицу.

Аца се током вечери латио микрофона, па је са Цецом запевао песму Хариса Џновића "Како ми недостајеш", <стронг>коју је Анастасија посветила покојном оцу <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/зељко-разнатовиц-аркан" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Жељку Ражнатовићу Аркану.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-01-14/01142020043605.јпг" алт="" wидтх="830" хеигхт="1542" />

<стронг>Од мене...Тако ми недостајеш. 20 - написала је Анастасија уз снимак и додала емотикон срца, као и слово - Ж.

Иначе, сутра, 15. јануара, је 20 година од када је Аркан убијен у хотелу Интерконтиненртал.

Како је изгледала прослава Српске Нове године у дому Ражатовића погледајте <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/јетсет/вести-јетсет/3142299-српска-нова-година-код-разнатовица-цеца-и-лукас-запевали-анастасија-покојном-оцу-посветила-песму">ОВДЕ!

Извор: Телеграф.рс Фото: инстаграм принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар