"Јуче сам шетао краве, сада тренирам најбоље"

Кике Сетјен, нови тренер Барселоне званично је представљен на Ноу Кампу, гдје је ставио параф на уговор до јуна 2022. године. Већ јутрос је одрадио први тренинг са екипом.

Фудбал 14.01.2020 | 15:24
"Јуче сам шетао краве, сада тренирам најбоље"

Сам Сетјен као да још не вјерује да му је пружена велика шанса јер је досад највећи клуб који је водио у каријери био Бетис.

-Ни у најлуђим сновима нисам могао да замислим да ћу бити овдје. Јуче сам се шетао са мојим кравама на селу, а данас сам тренирао најбоље играче на свијету. Ово је посебан дан за мене, хвала клубу што ми је дао шансу. Немам неки ЦВ, водио сам Бетис, Лас Палмас и Луго, немам титуле, мада су моје екипе играле добар фудбал- рекао је Сетјен.

Након првог тренинга истакао је да је разумио шта очекује од играча.

-Сигуран сам да ћемо се врло брзо споразумјети, јер многе ствари које желим да им предложим. Барселона има свој пут, мој задатак је да наставимо тим путем, да поправимо то што можемо и да сви дамо све што имамо.

Сетјен је својевремено рекао да ће плакати када се Лео Меси повуче.

-Меси је посебан, али имам посебну групу играча. Уживао сам посљедњих 10-12 година гледајући Барселону и фудбал који је играла. Имам врло јасне принципе. Увијек саслушам све, али ми је тешко да избацим из главе ствари у које сам убијеђен. Ја сам први који ће бранити играче и умријети за своје идеје. Мој циљ је освојити све што може да се освоји. Немам други начин да се сваке године побољшавам и освајам све трофеје, осим да играм добро. Најбољи начин за побједу је играти добро-додао је Сетјен.

/Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар