Раста тражио скупоцени Мерцедес за џабе а власница га одбила!

Репер Сте­фан Ђу­рић Ра­ста (30), наодно је тра­жио од јед­не иму­ћ­не де­во­ј­ке да му бесплатно усту­пи ау­то­мо­бил марке "Мерцедес", вре­дан око 100.000 евра, за по­тре­бе сни­ма­ња спо­та за истоимену пе­сму.

Магазин 14.01.2020 | 15:05
Раста тражио скупоцени Мерцедес за џабе а власница га одбила!

Стефан је не­дав­но за по­тре­бе спота, путем сво­јих са­ра­д­ни­ка, тра­жио шест лу­к­су­зних ау­то­мо­би­ла чије коришћење није хтео да плати.

Међутим оно што репер није очекивао, јесте то да наиђе на одбијање једне од власница да му уступи свој аутомобили. До­био је пет ау­то­мо­би­ла, али не и шести.

- Ра­стин са­ра­д­ник звао је пре не­ко­ли­ко ме­се­ци јед­ну де­во­ј­ку ко­ја во­зи тај лу­к­су­зни ау­то­мо­бил и тра­жио од ње да им усту­пи ли­му­зи­ну. Обја­снио јој је да им тре­ба за по­тре­бе сни­ма­ња спо­та, али она је, чим је чу­ла да је Сте­фан у пи­та­њу, ре­кла: "Мо­гу да вам дам ау­то, али не до­зво­ља­вам да га он во­зи". Све то је пре­не­то Ра­сти, ко­ји се ра­збе­снео ка­да је чуо - испричао је извор.

- По­звао ју је и од­мах јој ре­као: "Знаш ли ти ко сам ја, ја сам Ра­ста. Ме­ни сви да­ју бес­плат­но све што хо­ћу. Љу­ди­ма је ча­ст да их ја ре­кла­ми­рам и спо­ме­нем у спо­ту. У че­му је твој про­блем? - рекао је извор.

Девојка је би­ла шокирана Растиним захтевима, али је стр­пљи­во са­че­ка­ла да за­вр­ши, на­кон че­га му је само пре­ки­ну­ла ве­зу.

- Ра­сту је то још ви­ше изне­р­ви­ра­ло, али ни­је хтео да је ви­ше зо­ве. На кра­ју се ипак сна­шао и за тај ше­сти ау­то ко­ји се по­ја­вљу­је у спо­ту "Ме­р­це­дес" - испричао је извор бли­зак ре­пе­ру.

Извор: Ало.рс Фото: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар