Митар Мирић проговорио о љубавници због које је наводно избачен из куће!

Пре извесног времена у домаћим медијима осванула је вест да је фолкер Митар Мирић упловио у везу са 30 година млађом певачицом Драганом Јанићијевић, која се представља као Лепа Гага, иако је у дугогодишњем браку са супругом Сузаном.

Забава 14.01.2020 | 12:58
Митар Мирић проговорио о љубавници због које је наводно избачен из куће!

Медији су након тога брујали да га је супруга избацила из куће због љубавнице, а Митар Мирић сада се огласио тим поводом.

Фолкер, наиме, каже да је Драгана, која се појавила и у његовом споту, само искористила његову популарност.

- То она ради да би себи дигла цену. Снимиш јој спот, а она то злоупотреби, па слика, и тако. Идемо даље - изјавио је Мирић и поручио да није избачен из породичног дома.

- Нема од тога ништа! Шта ће ми жена рећи - ништа! То је део професије. Сваког закачи понешто. Нећу да се правдам, нисмо на суду. Нема ништа од тога и то је то - рекао је Митар.

Иначе, ово није први пут да је фолкер остао без крова над главом због швалерације. Подсећања ради, он је и пре неколико година наводно морао да напусти кућу због привођења девојака у своје „тајне“ станове у Земуну. Кад је то сазнала, Сузана му је рекла да се исели из њихове куће.

- Нећу ништа да вам кажем. И да потврдим чаршијска нагађања и да их демантујем, опет ће свако да прича свашта. Ма шта да се дешавало, ја своју супругу Сузану обожавам и дивим јој се како издржава са мном. Свака јој част што ме трпи. Свашта сам јој у животу приређивао, безброј пута сам се покајао и извињавао јој се, и она је безброј пута прешла преко мојих лудорија. Стално причам како ћу се поправити, али шта да радим кад ми ђаво не да мира - рекао је тада Митар.

Извор: Ало.рс Фото: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар