Ово су најлуксузније виле наше естраде!

Познато је да певачи одлично зарађују, а позамашан бакшиш омогућили су им луксузан живот. Они најискуснији новац зарађен од певања уложили су у некретнине, а судећи по сликама њихових вила, може се рећи да српски певачи нимало не заостају за светским звездама и да за велелепне куће дају и по неколико милиона евра.

Забава 13.01.2020 | 20:23
Ово су најлуксузније виле наше естраде!

Вера Матовић Надомак стадиона Партизана пазарила вилу која вреди баснословних пет милиона евра, највише због локације. Ова народна певачица, без које се до пре петнаестак година није могло замислити српско весеље, велике суме новца улагала је и у куповину уметничких дела, па је данас један од најозбиљнијих колекционара прескупих слика.

Горан Бреговић Познато је да босански певач улаже у некретнине, а једна од њих је на Сењаку и вредности је 3,6 милиона евра.

Цецина вила вреди 3,3 милиона евра Светлана Цеца Ражнатовић наследила је кућу од супруга Жељка Ражнатовића Аркана. Налази се на улазу у Дедиње, најелитнији део српске престонице. Цецина вила је једна од најскупљих од свих некретнина које поседују певачи у Србији. Њена вредност процењивала се на око 2,5 милиона евра, пре него што ју је недавно реновирала. По последњим проценама кућа вреди 3,3 милиона евра.

Милош Бојанић је власник дворца од 1.500.000 евра, а има и хотел на мору Певач и ријалити-звезда Милош Бојанић власник је неколико прескупих некретнина, а на врху списка су његова луксузна кућа са базеном надомак Сремске Каменице, као и кућа у Баошићима, коју има скоро три деценије, а коју је малтене претворио у хотел.

Бојанићева прелепа кућа са зеленим кровом у Војводини чак је оглашавана на продају по цени од милион и по евра, а певач је рекао да ужива у сређивању кућа и да себе види као озбиљног трговца некретнинама. Ипак, куће на Црногорском приморју никад није желео да се одрекне јер му је посебно пријатно да лета проводи уз море, а његова супруга Бранка се бави издавањем смештаја и исхраном туриста, који се задовољни из године у годину враћају да опет буду певачеви гости.

Лепа Брена Бежанијска коса вредност: 1,5 милиона евра.

Драган Којић Кеба Бежанијска коса вредност: 1.200.000 евра

Александра Пријовић  живи у кући скупљој од пола милиона. Из новооснованог београдског насеља на обронцима Вождовца, где је живела на последњем спрату једне зграде који је сама купила, Александра Пријовић се трудна после венчања са Филипом Живојиновићем са њим преселила у комшилук Филиповог оца, бившег тениског аса Бобе Живојиновића и његове супруге Лепе Брене, који су као свадбени дар младенцима поклонили ту кућу, чија вредност се процењује на око 600.000 евра. Међутим, мана ове скупе некретнине је што певачица зид дели са комшијама и што нема велико двориште у којем би њен наследник имао свој кутак за игру.

Вук Моб Жарково вредност:1.000.000 евра

Гоца Божиновска Сурчин вредност: 700.000 евра

Сека Алексић Стара Пазова вредност: 500.000 евра

Извор: Курир.рс Фото: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар